Turkcell, 2023 yılında Turkcell müşterilerinin yararlanabileceği ücretsiz sms, faturalı paketler ve hediye sms’ler sunarak adından söz ettirebilecek. Turkcell’in hediye paketleri SMS, web ve dakika içeriyor. Bedava 2023ile ilgili detaylar yazımızda sms paketini ele alıyoruz.

Turkcell Ücretsiz SMS Paketleri 2023

İşte 2023 kampanyası ve içeriğihakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz: Turkcell Freesmspaketleri Sizin için! Bu kampanyalar ile tüm Turkcell faturalı ve faturasız müşterilerimiz için Turkcell’in bedava SMS paketleri oluşturulabilir.

  • Turkcell’in GEL SMS ‘i var 100 Bedava SMS’e pazarlama kampanyası alabilirsiniz
  • yazdıktan sonra 2222 ‘ye bir metin gönderin Arama yapmak için cep telefonunuzu kullanabilirsiniz.

Turkcell faturalı aboneleri, ücretsiz SMS paketi olan dev mesaj paketine hak kazanıyor.

  • Basitçe ” Açık havanın tadını çıkarın 2222‘ye mesaj gönderin.
  • 19 TL karşılığında SMS’lerinizi rotanıza tanımlatabilirsiniz. Her rotada 10000 SMS kullanmanız gerekmektedir.

Turkcell Ücretsiz Sms 2023 için Kazançlı Stratejiler

Turkcell, Turkcell bireysel yapısı içerisinde ücretsiz SMS kazanabileceğiniz haftalık yarışmalar düzenlemektedir. Ayrıca bazı yönergeleri takip ederek ücretsiz sms kazanabilirsiniz.

  1. SMS göndermek size ücretsiz sms kazandırabilir.
  2. Bu, Turkcell’in müşteriye yönelik uygulamalarına giriş yaptığınızda alacağınız SMS paketlerinin bir listesidir.
  • Turkcell 1000’e Yakın SMS ile dağıtılan ücretsiz kampanyalardır.
  • Fırsat paketi de bunlardan biri. Turkcell aboneleri Turkcell’e mesaj gönderebilirler. SANS SMS Alıcının telefonuna mesaj bölümüne büyük harflerle “EVET” kelimesini yazın. hattınıza 2222Ücretsizsms gönderilecektir.

Turkcell’in ücretsiz SMS servisini firma ile iletişime geçerek alabilirsiniz. Ona 2222 ile gönderebilirsiniz. 50-SMS Kodu Bu paket her ay ihtiyaç duyacakları tüm yetkileri içerecektir. Ayda sadece bir kez kullanılabilir olacaktır.

Turkcell müşterileri, Turkcell müşterisi olarak kaldıkları sürece ücretsiz SMS paketlerinden yararlanma hakkına sahiptir. Ücretsiz sms’ler müşterinin kendi telefonu ile kullanılmalıdır. Mevcut SMS paketleri bir faturalı hattan diğerine transfer edilemez.

Turkcell Ücretsiz Sms’in işlevleri nelerdir?

Android müşterileri, Turkcell’in altyapısı ile oluşturduğu Turkcell ücretsiz SMS uygulamalarını cep telefonlarından en yüksek kalitede telefonlarına indirebiliyor. Turkcell’in ücretsiz sms fonksiyonları şunlardır:

Şok Seviyesi BIP
Salla Kazan GNC Uygulaması

Turkcell Ücretsiz Sms Gittiğin Kadar Öde

Turkcell’in kullandıkça öde hatlarına abone olursanız sizi dikkat çekici ve heyecan verici bir pazarlama kampanyası bekliyor. Turkcell, kullandıkça öde müşterilerine özel bir pazarlama kampanyası düzenledi. Turkcell’den ücretsiz SMS Herkese ücretsiz SMS gönderebilirsiniz. Kullandığın kadar öde hatlarına özel kampanyalardan biri de Ücretsiz Pazarlama kampanyası

Turkcell Faturalı Ücretsiz SMS

Turkcell faturalı aboneleri aylık SMS paketlerini kullanarak her yöne 1000 SMS gönderebilirler. Paketin süresinin erken bitmesi durumunda Turkcell tarafından ek bir aylık teknik satın alınması gerekmektedir.

  • Turkcell aboneleri 30 günde sadece 1 TL ödeyerek SMS’lerini hem Turkcell içinde hem de Turkcell dışında kullanabilirler.
  • Bu teklif faturalı hat sahibi Turkcell aboneleri için geçerlidir.

Turkcell Hediye Smss 2023 Nasıl Doğru Şekilde Kazanılır?

Turkcell, müşterilerine ücretsiz SMS mesajlarından oluşan bir paket sunan bir pazarlama kampanyası başlattı. İlk Ücretsiz 1 GB Web Alanı Pazarlar büyüyor.

Ayrıca hediye web içerir 1000 Birey hediye SMS alacaktır. Turkcell’in mevcut SMS kampanyasına katılmak için aşağıdakileri yapmanız gerekmektedir:

  • 1GB Web ve 1000 SMS Paketi’ni ücretsiz almak için öncelikle 2222 ‘ye mesaj gönderdikten sonra aşağıdakileri kullanarak İngilizce yazabilirsiniz: İptal İzin Büyük harflerle, telefondaki mesaj bölümüne.
  • Yanıt olarak aldığınız mesajda devam düğmesine basarken başka bir mesaj göndermeniz önerilir. 2197 Daha sonra devam etmeniz gerekecektir.
  • Telefonunuzda 1 hafta süreyle geçerli Turkcell Ücretsiz SMS Paketi Fırsatı görüntülenecektir.

Turkcell Hediye Sms paketleri nelerdir?

Turkcell’in operatör şirketi müşterilerine çok cazip bir hediye sms kampanyası sunuyor. Turkcell müşterilerine en fazla 5000 SMS gönderiyor. Turkcell’in hediye SMS paketleri sırasıyla aşağıdaki gibidir:

  • Şans SMS paketi anlaşması
  • 5000 SMS paket anlaşması
  • 50 ücretsiz sms paketi anlaşması
  • 1000 SMS paket anlaşması
  • 100 sms paket anlaşması
  • Gel sms paket anlaşması

Turkcell Ücretsiz Sms paketleri

Turkcell’in ücretsiz SMS paketlerine ve pazarlama kampanyalarına Turkcell’e yazarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca mesaj bölümüne büyük harflerle “EVET” yazıp 2222‘ye gönderebilirsiniz. SMS göndermeniz karşılığında cep telefonunuza 100 adet ücretsiz SMS yüklenecektir.

Turkcell SMS pazarlama kampanyası aylık SMS hakkınızı tanımlamanızı sağlar. Mesaj bölümüne GEL SMS yazmanız, büyük harflerle yazmanız ve göndermeniz gerekecektir. 2222. 30 adet ücretsiz sms kazanacaksınız. Turkcell size her ay ücretsiz SMS göndermenizi sağlayan sms paketleri sunar.

Recommended Articles