2023 yılında ücretsiz Disney Plus premium hesaplarının envanteri güncellendi. 2023 yılında Disney Plus Premium hesapları, güncellenmiş bir envanter olarak yurtdışındaki ücretsiz Disney Plus hesap sunucuları ekipleri arasında paylaşıldı. 86 Milyon izleyici Disney Plus’ın TV koleksiyonuna göz atmak için bir Premium Hesaba ihtiyacınız olacak. Disney Plus, Netflix’e benzer web tabanlı bir hizmettir. Netflix veya Apple TV+. Platform, Marvel, Walt Disney ve Pixar dahil olmak üzere büyük isimlerden başlıklara sahiptir.

Disney Plus hesapları ücretsizdir 2023

Disney Plus üzerinden aylık küçük bir ücret karşılığında film izleyebilirsiniz. Paylaştığımız hesapları alarak Disney Plus’ı bir ay boyunca hiç para harcamadan kullanabilirsiniz. 2023 yılında Disney Plus Ücretsiz Hesaplar:

Hesap hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz Şifre
[email protected] 07fWeZUM
[email protected] 5T8bznULi
[email protected] ziFokxGT13
[email protected] C3CYBVHA
[email protected] 0t0UxTtpa2
[email protected] f2uAFEOz
[email protected] A59VMEsQ
[email protected] gB4mAFrT
[email protected] i63Zg2Uw
[email protected] ByFQ5Bsi3
[email protected] jWFFWWH
[email protected] CtVaOYs1

Disney Plus 2023 için Ücretsiz Hesaplar

Avrupa’daki Disney Plus ücretsiz hesap ekipleri en popüler TV uygulamalarını ve sergilerini paylaşıyor. Bunları Disney Plus için bir kuruş ödemeden bulabilirsiniz. Disney Plus Ücretsiz Hesaplar için şifreleri aşağıda bulacaksınız.

Hesaplar Şifre
[email protected] uG9L1862
[email protected] NC9jRHbO
[email protected] showXh5c
[email protected] dar3Az1A
[email protected] RWT6L289
[email protected] qfMTAztk1
[email protected] 8ymwdM2B
[email protected] 3aS4nLvC
[email protected] Vt8ALc1Fs
[email protected] 3bp8zOgF
[email protected] p1mEbieG
[email protected] xJROG9Q7

Disney Plus 2023 için Ücretsiz Hesaplar

Disney Plus çok sayıda ücretsiz hesap sunuyor. Bu hesaplar hızla tükeniyor. İşte e-posta ve şifreleri de dahil olmak üzere ücretsiz olarak alabileceğiniz tüm Disney+ hesapları.

Kullanıcı adı Hesap Şifresi
[email protected] r6ar8j0T
[email protected] iGiVBQDP
[email protected] Sc27jXW5
[email protected] 5FtEBJr6
[email protected] wytdqtfo
[email protected] W5UJd4KW

Disney Plus Premium Hesapları Ücretsizdir

Lütfen paylaşılan hesapların şifrelerini değiştirmeyin. Aşağıda ücretsiz Disney Plus Premium hesaplarını e-posta ve şifreleriyle birlikte bulacaksınız

Kullanıcı Adı Hesap Şifresi
[email protected] L8pAKzkr
[email protected] QZK9crwW
[email protected] MeE8mFnX
[email protected] vvWhs577
[email protected] $VVWOLsC
[email protected] :pLJa,mf

Disney Plus Premium Hesapları APK ile Ücretsiz

İlk olarak, Android veya iOS için Disney+ uygulamasını indirin. Daha sonra uygulama Premium hesabını kullanarak sizinle paylaştığımız hesapları deneyebilirsiniz. Sağladığımız hesapları iki ay boyunca ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Tüketici Unvanı Şifre
[email protected] hxVEye4q
[email protected] !ADo;b!;
[email protected] _zEhY7OM
[email protected] !vr:tc.8
[email protected] .MJGDE_Z
[email protected] $46a9UuX
[email protected] ‘8jD@P=1
[email protected] *9rCD$1N
[email protected] *XbZ1YdB
[email protected] .WSMt+Yi

Ücretsiz Disney Plus Premium hesapları oluşturun

Bir hesap oluşturucu ile birçok Disney Plus Premium Hesabına erişebilirsiniz. Disney Plus hesapları ücretsizdir ve dünyanın en büyük eğlence şirketlerinden bazılarının Star Wars, Pixar veya Marvel filmlerini sunar.

Kullanıcı adı Şifre
[email protected] ]Qbm1#g+
[email protected] @M6ZYM/z
[email protected] /hYo23Ka
[email protected] !ZC/FUL7
[email protected] /zB.?Ooz
[email protected] ;kn2(5ET
[email protected] ,RFsT8Zn
[email protected] =Qi8jMB)
[email protected] _uNEtWMT
[email protected] .Enw(90f

Telegram: Ücretsiz Disney Plus Premium Hesapları

Ücretsiz Disney Plus Premium hesapları almak için Telegram Teams’i kullanabilirsiniz. Takımlar bunun için özel olarak kurulmuştur. Telegram kullanarak elde ettiğimiz bazı Disney+ Premium hesaplarını paylaşıyoruz.

[email protected] sO7Aj3eD
[email protected] N0TBKgyS
[email protected] VW8Wq3y7
[email protected] &whW0]d&
[email protected] xaCotOyw
[email protected] gRbnU8NC
[email protected] pLAFUKa5
[email protected] :2WTnB$Z

Disney Plus 2 Ay Ücretsiz Disney+ Plus

Listelediğimiz Disney Plus hesapları 2 ay boyunca ücretsizdir. Şifreler, aylık 7 ABD doları olan Disney + aboneliği olan bir evde 10 cihazda saklanabilir. Aynı anda 4 dizi veya film izleyebilirsiniz. Disney Plus şifreleri ve 2 ay ücretsiz;

[email protected] ;q02w’%7
[email protected] #7A=VZQ
[email protected] ,FkgG7KX
[email protected] ]VK.qeLG
[email protected] zqy’KC;
[email protected] :HSf21/F
[email protected] #5uC]rgV
[email protected] _6L:BeYz

Disney Plus Nedir?

İlk olarak 2019 yılının sonunda konuşulmaya başlanan bir hizmet olan Disney Plus, TV uygulamaları, sergileri ve koleksiyonuyla adından söz ettiriyor. Disney+ bir çevrimiçi yayın hizmetidir. Netflix ya da Apple TV+ gibi sağlayıcılara benzer şekilde dijital içerik sunuyor. Walt Disney Pixar ve Marvel bu platformdaki büyük isimler arasında yer alıyor.

Başlangıçta Amerika’da başlatılan bu hizmet, Almanya, İtalya ve İspanya’nın yanı sıra İngiltere, Fransa, Belçika ve Portekiz de dahil olmak üzere diğer ülkelere hızla yayıldı.

Bunu ilginç bulabilirsiniz Ücretsiz Netflix Hesapları

Disney Plus Platformu – Nasıl Kullanılır

Disney Plus, Walt Disney Firmasının bir bölümü olan Walt Disney Direct to Client & Worldwide tarafından işletilen bir OTT katılımcı video hizmetidir. Pixar, Marvel ve Lucasfilm, Nationwide Geographic ve 20th Century Fox gibi benzersiz film ve koleksiyonlar sunar.

Ülkemizde henüz mevcut olmayan platformu izlemenin birçok yolu var. VPN de bu yöntemlerden biri. VPN, Disney+ içeriğine erişmenizi sağlayacaktır. Hizmetin mevcut olduğu Amerika veya Kanada gibi ülkelerdeki sunuculara bağlanın. Sunuculara bağlandıktan sonra ücretsiz üyelikler sunacağız.

Disney Plus aylık 7 dolar

Disney Plus Platform’un ABD’deki aboneler için aylık ücreti 7 dolar, yıllık ücreti ise 69.99 dolar. Hizmetin Türkiye’ye genişletilmesi durumunda yerel fiyatlandırmanın kullanılacağına inanılıyor. Disney Plus’ın Türkiye’deki abonelik ücreti 15 TL olacak. 49 TL . Netflix veya Amazon Prime gibi diğer sağlayıcılarla karşılaştırıldığında pahalı görünebilir. Koleksiyon ve uygulamalar yüksek standartlara sahip, bu yüzden yenmek zor olabilir.

Neler İzleyebilirsiniz?Disney+ Hesaplarında Filmler ve Televizyon Yayınları?

Disney Plus her hafta yalnızca bir bölüm yayınlayacaktır. Netflix bunu yapamayacak. Ricky Strauss’un içerik ve reklam başkanı olarak yaptığı duyuruda, uygulamaların Pasifik saatinde ve Cuma günleri yayınlanacağı belirtildi. saat 12:00 .

Disney Plus aboneleri, reklam desteğiyle birlikte ESPN Plus ve Hulu gibi platformları içeren paketleri 12.99 $ karşılığında satın alma seçeneğine sahip. Disney Plus sağlayıcıları, ESPN Plus sağlayıcıları ve Hulu sağlayıcıları ayrı ayrı satın alınsaydı, aylık maliyet 18 dolar olurdu.

Disney Plus Dünya Çapında 54,5 Milyon Üyeye Ulaştı

Disney Plus, yakın zamanda yapılan bir duyuruya göre, dünyada 54,5 milyon aboneye sahip. Şirket beklenenden çok daha hızlı büyüyor. Geçen yıl 4 milyondan fazla abone ekledi. Disney CEO’su Bob Chapek, pandemi sırasında evde kalmayı tercih edenlerin Disney Plus’a yöneldiğini söyledi.

Şirket, yaşanan aksaklıklara rağmen Mart sonunda Batı Avrupa’da faaliyete geçti. Daha sonra Hindistan bölgesi, İskandinavya, Belçika, Lüksemburg ve Portekiz’e genişledi.

Promosyon gelirlerindeki düşüşün ardından Disney’in hisse fiyatları %2,7 düştü. Netflix aboneleri pandemi sırasında 180 milyona çıktı. Netflix şu anda sektörde lider konumda. Ancak Disney Plus bu hızla büyümeye devam ederse Netflix’in hâkimiyeti tehdit altına girebilir.

Disney+ Şirketi Hızla Büyüyor

Son altı aydan bu yana sorunlar yaşayan Disney, ilk beş yılında 50 milyon ila 100 milyon aboneye sahip olmayı hedeflemişti. Şirket kısa bir süre içinde 54,5 milyon aboneye ulaşarak başlangıçtaki hedeflerinin çok üzerine çıktı.

Platformun ülkemizde kullanıma sunulacağı tarih henüz açıklanmadı. ABD, Kanada ve Hollanda’nın platformu Kasım ayında yayınlamaya başladığı belirlendi. Geçtiğimiz 12 ay boyunca Mayıs 2004’te Star Wars Günü’nü kutlayan Disney Plus aboneleri 6 .99 $ ödüyor Aylık maliyet 69 .99 $ On iki ay .

Disney Plus Ücretsiz Hesap Özellikleri

Disney Plus hesapları standart abonelikler için aylık 6,99 $ ve aylık abonelik için 9 $ karşılığında kullanılabilir. HD içeriği 2 cihazda izlemek ve yalnızca 13 $ ödemek istiyorsanız, bunu yapmanız gerekebilir. Dört cihazda çalışan ve 4K’yı destekleyen abonelikler için 16 $ gibi düşük bir ücret ödeyebilirsiniz. Disney+ her hesap sahibinin 7 farklı profile sahip olmasına izin veriyor.

Disney Plus ile ilgili en ilginç şey, Türkiye’de ne zaman kullanıma sunulacağı. Türkiye pazarına kesin giriş tarihi konusunda henüz bir bilgi yok. Hizmetin en geç iki yıl içinde Türkiye’de kullanıma sunulacağı düşünülüyor.

Disney + 3 Koleksiyonları: Mandalorian She-Hulk & Moon Knight

Disney Plus, She – Hulk koleksiyonu ve Moon Knight’ın yakında yayınlanacağını duyurdu. Disney Plus bu koleksiyonları D23 etkinliği ile birlikte yayınlayacak. She-Hulk (Jennifer Walters) Marvel’ın en popüler kahramanlarından biri olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Walters’ın ilk ortaya çıkışı Bruce Banner’ın kuzeni ve avukatı olarak oldu. Jennifer Walters, Banner’dan kan bağışı aldıktan sonra She-Hulk oldu. Moon Knight, Marvel çizgi romanlarında büyüleyici bir karakterdir. Ay Şövalyesi Marc Spector’dır. Mısır’a gönderilen bir paralı asker olan Moon Knight ağır yaralanmıştır.

Mısır’ın sert çöllerinde mahsur kalan ve çaresiz kalan Marc Spector, Ay Tanrısı Khonshu tarafından içinde bulunduğu durumdan kurtarılır. Ay Tanrısı Khonshu’nun Dünya’daki avatarı olan Moon Knight, bu olaydan sonra Ay’dan enerji çeken gizemli bir süper kahramana dönüşür. Spector birçok çizgi romanda yer alır ve çeşitli kişiliklere sahiptir.

Mandolorian TV Koleksiyonu

Disney Plus, Star Wars evreninden birçok oyunu içeriyor. Mandalorian Koleksiyonu da şüphesiz bunlardan biri. Return of the Jedi’daki Endor Savaşı’ndan 7 yıl sonrasını konu alan koleksiyonda birçok ünlü isim yer alıyor. Koleksiyonun kahramanı galaksinin bir ucundan diğer ucuna seyahat ediyor. Koleksiyonun yaratıcısı Jon Favreau. Şimdiden büyük beğeni toplayan koleksiyon özellikle fantastik öykü severlerden büyük ilgi gördü.

Disney Plus Marvel Filmleri ve TV Koleksiyonu nedir?

Disney Plus, 24 Marvel başlığının yanı sıra beğenilen Marvel filmleri, canlı aksiyon TV koleksiyonu ve animasyon koleksiyonu sunuyor. Disney Plus hizmeti bir dizi Marvel başlığını içerir.

Sinema Filmleri

  • Karınca-insan
  • Yenilmezler Ultron Çağı
  • Avengers Endgame
  • Kaptan Marvel
  • Galaksinin Koruyucuları
  • Demir Adam
  • Demir Adam 3
  • Thor Karanlık Dünya

Motion TV Koleksiyonu Reside

  • Ajan Carter
  • Komisyoncuları savunun
  • Nainsanlar
  • Marvel’in Kahraman Girişimi Disney+’da

Animasyon Koleksiyonu

  • Yenilmezler Koleksiyonu
  • İnanılmaz 4
  • İnanılmaz 4: Dünyanın En Büyük Kahramanları
  • Galaksinin Koruyucuları
  • Hulk ve Çarpışma Komisyoncuları
  • Demir Adam
  • Demir Adam: Zırhlı Maceralar
  • Gümüş Sörfçü
  • Örümcek Adam Koleksiyonu
  • Hayal Edilemez Hulk
  • Son Örümcek (The Man)
  • Wolverine ve X-Males
  • X-Males (1992)
  • X-Males: Evrim

Disney Plus yeni içerik materyalleri ekleyip eklemeyeceğini ve nasıl ekleyeceğini belirlemek için özel bir araştırma yürütmektedir. Bu liste her gün büyüyecek ve içerik çeşitliliğinin artması bekleniyor.

Recommended Articles