Vodafone SIM Kart, tarifenizdeki tüm kullanım haklarından yararlanmanızı sağlayan geniş bir depolama alanına sahiptir. Vodafone SIM Kart, mobil ağlara kolayca bağlanmak ve tüm ses kanallarını kullanmak için kullanılabilir. Ayrıca aile üyelerinizin numaralarını da hafızasında saklayabilir.

Vodafone SIM Kart, 4.5G’nin getirdiği fazla bilgi birikimi ile kesintisiz bir web ve iletişim sağlar. Vodafone simkart ücretleri, yedek sim, bloke kaldırma ve yenileme detayları;

Vodafone SIM Kart ücretleri 2023

Vodafone SIM Kart, faturalı ve Kullandıkça Öde müşterilerine ayrı ayrı sunulmaktadır. SIM kartlar herhangi bir Vodafone İletişim Merkezi’nden veya Vodafone’un SIM kart kampanyası aracılığıyla satın alınabilir.

Vodafone Kullandıkça Öde Hatları için SIM Kart ücreti 80₺, Vodafone faturalı hatlar için SIM Kart ücreti paket seçiminize bağlı olarak ücretsizdir. Vodafone kullandıkça öde veya faturalı müşteriler için farklı sim kart ücretleri aşağıda yer almaktadır.

Fiyat Türü Ödenecek Ödenecek fiyat Nasıl ödeme yapacağım?
Özel İletişim Vergisi 65₺ / 12 ay 5.12 Ay Boyunca Her Ay 41₺
Wi-fi Kullanım Fiyatı 27.86₺ / 12 ay 2.12 Ay Boyunca Her Ay 32₺
Wi-fi Lisans Fiyatı 27.86₺ / 12 ay 2.12 Ay Boyunca Her Ay 32₺

VodafoneSIM Kartınızı nasıl yenileyeceğinizi öğrenin?

Yeni teknolojiyle güncel kalabilmek için Vodafone SIM kartlarının düzenli olarak değiştirilmesi gerekmektedir. SIM kartınız 3G’den eski ise Vodafone’un 4.5G internet hızını kullanamazsınız. Bozulan bir SIM kartı değiştirmeniz gerekiyorsa, Vodafone İletişim Tesisleri’ne giderek SIM kart ile aynı fiyata Vodafone SIM kartınızı yenileyebilirsiniz.

Vodafone SIM Kart NasılYapılırAyrıca aşağıdakiler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz:?

Tüm bağlantı ayarları yepyeni bir Vodafone SIM üzerinde önceden yapılandırılmıştır. Normal kullanımda SIM’inizi sisteminize takarsınız. Ardından SIM’in doğru şekilde takıldığından emin olmak için sisteminizi yeniden başlatın. Genellikle, sisteminizin yapılandırma ayarları SIM kartınızdakilerden farklı olabilir.

SIM kartınızı kullanamıyorsanız, ayarları yine de yapabilirsiniz. Vodafone SIM kartınızdaki ayarları değiştirmek için aşağıdaki adımları kullanabilirsiniz:

  • Giriş yap “AyarlarSisteminizde” bulabilirsiniz.
  • Ayrıntılı Açıklama için aşağı kaydırınHücreTopluluğuüzerine tıklayın ve ardından “Giriş düzeyi adları” üzerine tıklayın.
  • Açmak istediğiniz alana tıklayın.“ellipsis“Sağ üst.
  • YeniAP‘yi seçin “Vodafone“Başlık” alanınagirin.
  • Tüm ürünlerimizin listesini görmek için buraya basın. “KaydetWebsayfasının altındaki ” düğmesine tıklayarak çıkın.

SIM kartınız, sisteminiz ve diğer cihazlarınız için aynı olduklarından tüm ayarlarınızı kolayca kullanabilirsiniz.

Cihazınızın Engelini KaldırınVodafoneSIM Kart?

Tekrar tekrar hata yaparsanız Vodafone SIM kartı da bloke edilebilir. PIN kodu denemeleri. PUK Kodları, bir SIM kartın blokajının kaldırılmasını sağlayan bir şifreleme yöntemidir. Sorunu çözmek için, verilen veri kartındaki SIM Kartınızdan PUK Kodunu girmeniz gerekecektir.

Veri kartına ihtiyacınız yoksa yardım için Vodafone Adı Kalp’i arayın. Vodafone Numarası Kalp, Vodafone’dan arıyorsanız“542” veya tek bir operatörden arıyorsanız “0542 542 00 00” şeklindedir.

Vodafone SIM Kart Miktarının İncelenmesi

Yeni edindiğiniz SIM kartın numarası, Vodafone Bayisi tarafından size verilen kartın üzerinde yazılıdır. Kontrol etmeyi unuttuysanız, aşağıdaki basit adımları izleyerek ne tür bir SIM karta sahip olduğunuzu yine de öğrenebilirsiniz:

Android İşletim Sistemi için:

  • Web sitesini ziyaret edin“AyarlarAkıllıtelefonunuzun ” Sekmesi”.
  • Tüm ürünlerimizin listesini görmek için aşağı kaydırın.“Telefon veyaMakine HakkındaMakine Kimliği“ni girin.
  • Sonuçları görmek için aşağı kaydırın. Ayrıca Telefonum hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz “Numara “yı seçerek SIM kart türünüzü öğrenin.

IOS İşletim Sistemi için:

  • Cep telefonunuzda“Ayarlarİndirebilirsiniz” bölümüne gidin.
  • Hemen“Telefon” sekmesindeki düğmeye dokunun.
  • Makbuzunuzun arkasındakitutarMiktarımSIMkartınızın türü ” başlığı ile gösterilir.

Vodafone telefon numaranızı zaten biliyorsanız, kaybetmemek için bir yere not etmeniz iyi bir fikirdir.

Bu ipuçlarını kullanarak giysilerinizdeki lekeleri çıkarınVodafoneSIM Kilidi

Güvenlik nedeniyle Vodafone SIM’inizin mekanik olarak şifrelenmiş olması gerekir. Aşağıdaki adımları izleyerek PIN Kodunu kaldırabilirsiniz.

  • “Ayarlar “a girinBu bölümü sisteminizde bulabilirsiniz.
  • Sayfanın en altına kaydırın.“Güvenlik “e tıklayınve ardındanFarklı GüvenlikAyarları” seçeneğini seçin.
  • Karşınıza çıkan ekranda SIM kartınızın kilidini açabilirsiniz.

SIM kilidinizi tekrar etkinleştirmek için aynı adımları izleyin.

Vodafone SIM Kart Modem (Redbox)

Vodafone, Supernet 4G ev ağının bir parçası olarak müşterilerine Vodafone SIM kart modemleri sunmaya başladı. Redbox web için anlaşma. Sınırsız paket seçenekleri ve hizmetin yanı sıra taşınabilir bir seçenek sunan Vodafone SIM kartlı modemleri kullanmanın faydaları hakkında daha fazla bilgi edinmek için Vodafone iletişim merkezlerini ziyaret edin. Ayrıca indirimli fiyatla evinize kadar fiber altyapı web teslim alabilirsiniz.

Vodafone SIM Kart Şifre Değiştirme

Vodafone SIM’inizle birlikte gelen benzersiz şifre artık gerekli değilse, şifrenizi değiştirmek için sisteminizdeki talimatları izleyin. Değiştirmeden önce seçtiğiniz yeni şifreyi not ettiğinizden emin olun. Vodafone SIM kartınızla birlikte verilen veri kartıyla birlikte gelen PIN çalışmıyor. Şifrenizi değiştirmek için:

  • Web sitesine giriş yapın“AyarlarBubölümü sisteminizde bulabilirsiniz.
  • Ardından“Güvenlik“e gidin “Farklı Güvenlik Ayarları“nı seçin.
  • Karşınıza çıkan ekranda yeni şifrenizi girebilirsiniz.SIM Kart Şifre değiştirme“.

Parolanızı mantıklı bir şekilde geri yüklemek için bu adımları tekrar takip edebilirsiniz.

Vodafone SIM Kart Desteklenmiyor Sorunu

Vodafone SIM kartınız tüm hücresel birimlerle uyumludur. Ancak SIM kartınızın çalışmadığını belirten bir mesaj alabilirsiniz. Bu yanlış kullanımdan kaynaklanmaktadır. Vodafone SIM Kart sorunlarını ve seçeneklerini inceleyerek mağduriyetinizi giderebilirsiniz.

  • Her sistem SIM kart çipini öğrenme özelliğine sahiptir. SIM çipi sistemin öğrenme tarafında yer almıyorsa SIM desteklenmiyor hatası alabilirsiniz.
  • SIM kartların nasıl takılacağı konusunda sisteminizle birlikte gelen kılavuza başvurarak bu sorunu önleyebilirsiniz.
  • SIM kartlarda kullanılan çipler, ileri teknoloji kullanılarak üretilmiş son derece hassas bileşenlerdir.
  • SIM kartınızda çizik, hasar veya kırık varsa çalışmayacaktır.
  • Eski SIM kartınızı yenisiyle değiştirmek için size en yakın Vodafone Müşteri Merkezini ziyaret edin.

VodafoneSIM Kart Değeri Nedir?

Vodafone müşterileri Vodafone Mağazalarına gidip kimliklerini ibraz ederek yeni bir SIM kart alabilirler. 30₺. Mevcut SIM kartınız hala aktifken tarife haklarınız ve yedek SIM kartınız devredilemez. Mevcut SIM kartınız kaybolduysa veya hasar gördüyse Vodafone Müşteri Hizmetleri’ni arayarak yeni SIM kartınızı hemen etkinleştirebilirsiniz.“542“.

Vodafone Alternatif SIM Kart Yazılımı

Hem Vodafone Mağazalarında hem de online olarak yedek SIM kart başvurusunda bulunabilirsiniz. Vodafone Resmi Web Sitesi üzerinden bir Vodafone yedek SIM kartı almak isterseniz, gerekli belgeleri ekleyebilirsiniz.

Kimliğinizi yanınızda getirmeniz halinde Vodafone Mağazalarından yedek SIM kart alabilirsiniz. Vodafone, numaraları mevcut SIM kartınızdan yedek SIM karta aktarmanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca rehberinizdeki numaraları da hızlı bir şekilde aktarabilirsiniz.

Recommended Articles