Turkcell Gizli Numara Servisi, Turkcell müşterilerinin numaralarını göstermeden sesli arama yapabilmelerini sağlar. Turkcell Gizli Numara Servisi, numaranızın görünmesini istemediğiniz, numaranızı paylaşmak istemediğiniz veya numaranızın reklam amaçlı paylaşıldığından şüphelendiğiniz durumlarda kullanılabilir.

Turkcell bu hizmeti tüm müşterilerine ücretsiz olarak sunmaktadır. Tüm sorularınızı yanıtladık ve Turkcell Gizli Numara Servisi’nden nasıl yararlanabileceğinizi gösterdik. Turkcell Gizli Numara Servisi hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

Turkcell Gizli Numara neden müşterilere sunuluyor?

Turkcell Faturalı ve Kullandıkça Öde hat müşterileri Bazı kişiler gerekli olduğunu düşündükleri olumsuz durumlardan kaçınmak için numaralarının dışarıdan çağrı almasını engellerler. Bu tür davranışlar çeşitli nedenlerden kaynaklanır. Birçok GSM kullanıcısı son yıllarda oldukça yaygınlaşan kısa mesaj reklamlarından rahatsız olmaktadır.

Tanıdığınız numaranın kime ait olduğundan emin değilseniz veya daha önce bir tanıtım işlevinde kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorsanız, telefon numaranız kullanılabilir. Turkcell kullanıcıları aşağıdaki nedenlerden dolayı telefon numaralarını gizlerler:

  • Kendilerini arayan kişinin telefon numarasını bilmek istememesi
  • Kışkırtma veya taciz durumlarından kaçınmak
  • Herhangi bir şekilde iletişim talep edilmez

Turkcell Herkese Açık Olmayan Numara Kilidi Nasıl Açılır?

Turkcell numarasının kilidini açan ve herkese açık olmayan numaraları kullanmak isteyen Turkcell müşterilerinin gizli numaradan sesli arama alması muhtemeldir. Turkcell telefonunuzu herkese açık olmayan numaralara açmak isterseniz gizli numaradan rahatsız edici bildirimler alabileceğinizi unutmayın. Turkcell, hattınızı herkese açık olmayan bir telefon numarası için açabilir.

  • Turkcell İsim Merkezi size yardımcı olabilir.
  • Cep telefonunuzun karar ekranından“*253#Seç” tuşlayabilirsiniz.

Turkcell gizli numara nasıl kapatılır?

Turkcell numaranıza gelen gizli numara aramalarını almak istemiyorsanız kolayca kapatabilirsiniz. Turkcell hesabınızda kişisel numara aramalarını devre dışı bıraktığınızda artık kişisel numaralardan arama alamayacaksınız. Turkcell hattınızı kişisel numaralardan korumak için şunları yapabilirsiniz:

Turkcell Herkese Açık Olmayan Numara Nasıl Engellenir?

Herkese açık olmayan numaralar, numarası genellikle görünmeyen numaralardır. Bu nedenle onları bir daha asla arayamazsınız. Yalnızca haber almak istemediğiniz numaraları engelleyebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek kolaydır ve sadece bir adım gerektirir. Turkcell Kamu dışı numara engelleme:

  • “* 253” tuşlayın#Ceptelefonunuzdaki “” tuşuna basın.
  • Tanıdığınız numaralardan cep telefonunuza hiçbir çağrı gelmeyecektir.

Turkcell Herkese Açık Olmayan Numara Engelleme nasıl kaldırılır?

Sizi rahatsız eden numaralara karşı yaptığınız kişisel numara engellemesini tamamlamak isteyebilirsiniz. Bunu yapmak ücretsizdir ve kişisel numaranızdan çağrı alabileceksiniz. Aşağıdaki adımları izleyerek Turkcell Kamu Dışı Numara engelini kaldırın:

  • Turkcell SIM kartlı cep telefonunuzdan Turkcell numarasını çevirin.“*253#” ve karar tuşuna basın.
  • Numaranın engelini kaldırdıktan sonra, tekrar engelleyene kadar çağrı alabilirsiniz.

Turkcell Kamu Dışı Numara Aramaları – Nasıl Yapılır?

Turkcell Kamu Dışı Arama Servisi, bir Turkcell numarasını kamu dışı bir numara ile aramak istediğinizde gereklidir. Turkcell numaranızdaki kişiyi özel bir numara ile aramaya çalıştığınızda bir engelle karşılaşabilirsiniz.

Karşıdaki kişi özel numaradan gelen aramaları kabul etmeyebilir. Turkcell Herkese Açık Olmayan Numara adı oluşturabilmeniz için aradığınız numaranın özel bir numara olduğundan emin olmalısınız. Numaranızı kişiselleştirmek için aşağıdaki adımları izleyin.

  • “AyarlarCep telefonunuzun” bölümüne girin
  • Oraya gitmek için bağlantıya tıklayın“Ad Ayarı” ” sekmesi.
  • Ardından,“İsim Görünürlüğü” seçeneğini kapalı konuma getirin.
  • Ayarlar menüsünden erişmek istemiyorsanız istediğiniz seçeneği yazın.“*253#Ceptelefonunuzun karar ekranındaki “” tuşuna basın.

Turkcell Gizli Arayan’ı nasıl keşfederim?

Sizin için doğru kişiyi nasıl bulacağınızı öğrenin Arayanın izini sürmek için bu tekniği kullanabilirsiniz. gizli bir numaradan. Gizli numaranın kimse tarafından görülememesi önemlidir. Gizli numaraların sizi aramasından rahatsız olmak istemiyorsanız, gelen tüm aramaları engelleyebilirsiniz. Bu basit adımı izleyerek gelen aramaları gösterebilirsiniz:

  • Telefonunuzda karar ekranına girin.
  • “*253#tuşlayın, ardından klavyeden ” tuşuna basın.

Turkcell bilinmeyen numaralardan gelen tüm aramaları engelleyecektir. Numara engelini kaldırmak için işlemi tekrarlayın.

Turkcell Kamuya Açık Olmayan Numara Nedir? Turkcell Herkese Açık Olmayan Numara Nedir?

Turkcell, Turkcell Özel Numara Servisi’ni, aramalarında kullanabilecekleri bir numaraya ihtiyaç duyan müşterilerine bir hizmet olarak sunmaktadır. Turkcell Özel Numara Servisi, doğum gününüz gibi size özel bir numara seçmenize olanak sağlar. Turkcell kişiye özel numarayı şu adresten satın alabilirsiniz:

  • Size en yakın Turkcell Bayisine giderek Turkcell numaranızı satın alabilirsiniz.

Talep edilen tutarın bir kişi tarafından kullanılıp kullanılamayacağını belirlemek için tutar sorgulaması yapılacaktır. Talep edilen tutar canlı bir numara ise satın alamazsınız. Turkcell Bayisine gitmeden önce satın almak istediğiniz birkaç numarayı seçmenizde fayda vardır.

Turkcell Özel numara ücreti ne kadardır?

Aşağıda belirtilen ücretler Turkcell İletişim Merkezi’nin size sağlayabileceği belirli bir tutardır. Emin olmak için, satın almak istediğiniz miktarın şu anda kullanılmadığından emin olmalısınız. Başkası tarafından kullanılmayan bir numara satın alıyorsanız, hattı kullandıkça öde veya faturalı olarak satın almak en iyisidir. Böylece telefonunuzu istediğiniz gibi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Recommended Articles