Operatör adının değiştirilmesi ve kaldırılması, başta Turkcell, Vodafone, Türk Telekom ve Bimcell olmak üzere her operatörün çeşitli ifade ve koşullarına uymak amacıyla ücretsiz olarak tamamlanır. Operatörün adı, hangi operatörü kullandığınızdan bağımsız olarak cep telefonunuzun ekranında görünecektir. Örnek olarak: Turkcell müşterileri için ekranda Turkcell görünecektir. Cep telefonları günlük hayatımızda bir zorunluluk haline geldiği için bu metin sizin için can sıkıcı olabilir.

Operatör unvanı yerine farklı bir unvan veya hatta kişisel unvanınızı denemeyi de düşünmüş olabilirsiniz. Bundan önce, operatör unvanının nasıl düzeltileceği bilinmiyordu. Bu strateji hakkında bilgi sahibi olanlar bile Kök kursu sorunu nedeniyle bunu düzeltemiyordu. Artık operatörün unvanını Kök sorunları olmadan kolayca değiştirebilirsiniz.

Vodafone operatör unvanınızı değiştirmenin en iyi yolu nedir?

Vodafone operatör isimlerini SMS ile düzeltme stratejisini henüz uygulamaya koymamıştır. Her operatörün farklı bir çalışma prensibi var. Vodafone’un çalışma yöntemi olarak cep telefonu ekranındaki Vodafone ibaresini değiştirmeye yönelik bir Sms seçeneği bulunmuyor.

IOS’lu iPhone’lar için sorunu çözmek mümkün değildir. Android telefona sahip kişiler Play Retailer’dan bir tema indirip ana ekranlarına koyarak sorunu çözebilirler. Eklediğiniz temayı kullandığınız takdirde Vodafone telefonunuzun ekranında görünmeyecektir.

SMS ile Turkcell Operatör Adı Değişikliği

UpCall yükleyerek Turkcell operatör isimlerini SMS ile ücretsiz olarak değiştirebilirsiniz. Bu Turkcell yazılımı Android ve iOS telefonlar için kullanılabilir. UpCall Android’de Play Retailer’dan, iOS’ta ise App Retailer’dan indirilebilir. Şimdi UpCall uygulamasını yüklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

  • UpCall telefonunuza indirebileceğiniz bir yazılımdır.
  • Tüketici Sözleşmesini kabul edin ve sayfaya cep telefonu numaranızı girerek cihazı etkinleştirin.
  • Cep telefonunuza bir doğrulama mesajı alacaksınız. UpCall yazılımı ile işlem yapmaya başlamak için bu kodu girin.
  • Daha fazla bilgi edinmek için buraya tıklayın. profil fotoğrafı bağlantısını sayfanın altında bulabilirsiniz.
  • Yeni pencerede operatör unvan ayarlarını içeren bölümü bulacaksınız. Bu bölümde istediğiniz unvanı belirleyebilirsiniz.
  • Ana ekranınızdaki Turkcell operatör unvanı siz onay butonuna tıkladıktan sonra değişmiş olabilir. Unvanınız artık ekranda görüntülenecektir.

UpCall programını ve telefonunuzu kapatıp tekrar açmak en iyisidir.

Sizinle iletişime geçmenin en iyi yolu nedir? Değişim GeliyorLifecellOperatör Unvanı SMS ile mi?

Turkcell müşterileri operatör isimlerini Turkcell’den Lifecell’e değiştirmek için SMS kullanabilirler. Turkcell operatör içeriğini SMS ile değiştirebilirsiniz. LIFECELL TR yazın sms 2200 gönderin. Bu mesajdan sonra operatör adınız Turkcell yerine Lifecell olacaktır.

Bir mesaj göndererek yönteminizi iptal edebilirsiniz. 2200 IPTAL LIFECELL Yazma Telefonunuzun metin alanına TR yazın. Telefonunuzun ana ekranında Lifecell metni yerine Turkcell metni görünecektir.

Türk Telekom (Selfy) SMS ile Operatör Unvanı Değiştirme

Türk Telekom (Selfy) operatör adınızı SMS ile değiştirmek için Türk Telekom’un gençlere yönelik yazılımı Selfy’yi kullanıyor olmanız gerekmektedir. Selfy programını 26 yaş altı gençlere yüklemek için 4545 ‘e ücretsiz kısa mesaj gönderin Serbest meslek yazarak mesajları cep telefonunuzun mesaj bölümünde bulabilirsiniz.

Türk Telekom Selfy yazılımında yer alan Avatar alternatifi ile cep telefonunuzun ana ekranında yer alan Türk Telekom veya Avea yazı içeriğini değiştirebilirsiniz. Türk Telekom Selfy ile operatör ismi değiştirme işlemi SMS ile aşağıdaki şekilde yapılmaktadır:

  • Bu hizmetten yararlanabilmek için Türk Telekom Selfy abonesi olmanız gerekmektedir.
  • Cep telefonunuzun mesaj bölümüne “mesaj” kelimesini girin. AVATAR Ayrıca DEĞİŞTİR hakkında daha fazla bilgi edinebilir, 4545 ‘e mesaj gönderebilirsiniz.
  • Cep telefonunuza kısa süre içinde bir onay mesajı gelecektir.
  • Mesajı aldıktan sonra telefonunuzu tamamen açıp kapatın.
  • Cep telefonunuzun ana ekranında alternatifinizin adı görüntülenecektir.
  • Türk Telekom Avatar servisi ile 15 Harf uzunluğuna kadar bir başlık seçebilirsiniz.
  • İstediğiniz zaman ana ekranınızda görünen başlığı değiştirebilirsiniz.

Bimcell SMS ile operatör unvan değişikliği

Bimcell, SMS yoluyla operatör unvanlarının nasıl değiştirileceği konusunda herhangi bir resmi açıklama yapmamıştır. Bimcell, operatör başlığını sms yoluyla değiştirme stratejisini onaylamamalıdır. Bimcell metninin ana ekranlarında görünmesini önlemek için başkalarının kullandığı stratejileri kullanabilirsiniz. Pretend Operator IOS telefonları belirli amaçlar için tasarlanmıştır. Sağlayıcı Un vanı Android OS akıllı telefonların birçok kullanım alanı vardır.

Operatör Unvanımı değiştirmenin bir maliyeti var mı?

Operatör adı değişikliği ücretsiz olmalıdır. Turkcell, Turkcell Operatör Adınızı değiştirmenizi sağlayan UpCall adlı ücretsiz bir yazılım sunuyor. Türk Telekom Selfy abonelerinin operatörlerini değiştirmek için gönderdikleri kısa mesaj da tamamen ücretsizdir. Operatör adınızı hiçbir ücret ödemeden değiştirebilirsiniz.

Bir Operatör için Unvan Değişikliğini Nasıl İptal Edebilirim?

Operatör unvan değişikliği iptali için muhtemelen Türk Telekom Avatar yazılımı ile unvanınızı değiştirdiniz, tekrar SMS sistemini kullanmalısınız. IPTAL AVATAR yazarak 4545 ‘e kısa mesaj gönderirsiniz IPTAL DEGISTIR hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz Cep telefonunuzdaki mesaj bölümünde daha önce seçmiş olduğunuz unvan silinir ve operatör unvanı tekrar görünür.

Turkcell UpCall’da operatör unvanını değiştirmek isterseniz cihaza tekrar girmeniz gerekecektir. Bu sefer, temel bilgilere geri döndüğünüzden emin olun. Lifecell’de operatör unvanını değiştirirken kısa mesaj kullanmak daha iyidir. IPTAL LIFECELL TRE 2200 Cep telefonunuzdan mesaj gönderebilirsiniz.

iPhone Operatörü Unvan Değişikliği

iPhone operatör adı değişikliği, telefonunuzda hangi operatöre sahip olduğunuza bağlı olarak tamamen farklı bir şekilde tamamlanabilir. Uygulama Satıcınız, iPhone’unuz Turkcell’e bağlıysa UpCall uygulamasını edinmenize yardımcı olabilir. Kullanım Koşullarını kabul edin ve indirilen yazılımı açmak için cep telefonu numaranızı kullanarak giriş yapın.

Cep telefonunuz muhtemelen size bir doğrulama kodu gönderecektir. Bu kod, UpCall yazılımı içinde unvanınızı değiştirme sürecini başlatmanızı sağlayacaktır. Profil resmini ana sayfada bulacaksınız. Buraya tıklayın ve bir sonraki sayfada “Operatör unvanını değiştir” yazan bölümü bulun. Tıklayın ve istediğiniz unvanı yazın.

Seçtiğiniz başlık, cep telefonunuzu açtığınızda operatörün başlığına alternatif bir başlık olarak görüntülenecektir. IPhone’unuzda bir Türk Telekom hattı kullanıyorsanız ve 26 yaşında veya daha genç olabilirsiniz, Selfy yazılımına abone olun. Bunun için Serbest meslek yazıp 4545‘e gönderin. AVATAR veya DEGISTIR yazın Mesaj bölümünüzdeki bir alanı uzaklaştırın ve telefonunuzun görüntülemesini istediğiniz başlığı yazın. Ardından 4545 ‘e bir mesaj gönderin.

Kısa süre sonra cep telefonunuza bir onay mesajı alacaksınız. Mesaj geldikten sonra, seçtiğiniz başlığı görmek için telefonunuzu açıp kapatabilirsiniz. Vodafone veya Bimcell bağlantınız varsa Iphone’unuzdaki cep telefonu operatörünün adını değiştiremezsiniz.

Android Operatör Başlığı Nasıl Değiştirilir

Android operatör başlığını sabitleme yöntemi, kullandığınız operatöre bağlı olarak değişir. Vodafone telefon hattı kullanıyorsanız, temayı indirip ana ekranınıza yüklerseniz Vodafone metni gizlenecektir. Turkcell servisi kullanıyorsanız, Play Store’dan UpCall uygulamasını indirin. Ardından cep telefonu numaranızı girin ve cihazı açın.

Telefonunuza gelen onay numarası ile giriş yapın. Ardından sayfanın sonundaki profil resmine tıklayın. Muhtemelen sayfada operatörün başlığını değiştirmek için bir widget olacaktır. Başlık, telefonun ana ekranında görüntülenecektir.

Genç Türk Telekom aboneleri için sunulan Avatar yazılımı ile operatör unvanını değiştirmek için öncelikle cep telefonunuzun mesaj alanına SELFY yazıp 4545’e mesaj göndererek Selfy abonesi olun. Cep telefonunuzun mesaj alanına AVATAR veya DEGISTIR yazıp bir boşluk bırakarak 15 karaktere kadar yeni unvanınızı yazın. 4545’e bir metin gönderin. Onay mesajını aldıktan sonra, başlığınızı değiştirmek için telefonunuzu açıp kapatın.

Operatör Başlık Yazılımını (Avatar) değiştirin.

Operatör unvanı değiştirme yazılımı Avatar, Türk Telekom’un genç müşterileri için sunduğu bir hizmettir. 26 yaş ve altı Türk Telekom hat müşterilerinin yararlanabildiği Avatar yazılımı ile gençler, telefonlarının ana ekranında yazan operatör unvanını istedikleri zaman değiştirebilmektedir. Avatar programını kullanmak için Selfy gerekmektedir.

Selfy, gençlerin operatör olarak unvanlarını değiştirmelerini ve alternatif seçenekleri kullanarak ürün kazanmalarını sağlayan ücretsiz bir yazılımdır. Selfy’ye mesaj atarak ulaşabilirsiniz Serbest meslek sahibi Artık cep telefonunuzdan mesaj gönderebilirsiniz Ayrıca aşağıdakiler hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz: Kısa mesaj 4545.

Selfy uygulamasını indirmek için cep telefonunuzu kullanabilirsiniz. Selfy’yi indirmek için IOS cihazlarda App Retailer’ı ve Android cihazlarda Play Retailer’ı kullanın. AVATAR veya DEGISTIR yazarak operatör adını değiştirin Bir konumdan uzaklaşın, 15 karakter veya daha kısa seçtiğiniz bir başlık girin ve ardından bir mesaj gönderin. 4545 .

Saten Selfy aboneleri hemen bir Avatar aktivasyon mesajı alacaklardır. Ana ekranınızdaki operatör adı sizin seçiminize göre değiştirilecektir. Gönderdiğiniz kısa mesajın ardından Türk Telekom’dan bir onay mesajı alacaksınız. Onay mesajını aldığınızda telefonunuzu kapatıp tekrar açmanız gerekmektedir. Operatör adı değişmiş olacaktır.

Recommended Articles