Paket sözleşmenizin kullanım haklarını, seçeneklerini ve sınırlamalarını aştıysanız, Vodafone fatura aşım iadesi almaya hak kazanabilirsiniz. Eğer 1 ayda 13 GB kullanıyorsanız, ancak Vodafone tarifeniz ayda sadece 12 GB web kullanımına izin veriyorsa, bu ekstra 1 GB aşım olarak kabul edilir. Vodafone Tarife Aşımı yani faturada aşım ve ekstra ücretlendirme.

Vodafone ödemelerinizin kontrolden çıkması mümkündür. Bu da ay sonunda fazla ödeme riskini artırır. Bunu durdurmak için birkaç basit ve hızlı önlem alabilirsiniz.

Vodafone fatura aşım sorgulaması yapmanın en iyi yolu nedir?

Fatura öğrenme hizmeti, Vodafone hesabınıza fazla fatura kesilip kesilmediğini hızlı ve kolay bir şekilde öğrenmenizi sağlar. Bu hizmetten tüm Vodafone müşterileri ücretsiz olarak yararlanabilir. Hattınızın fazla faturalandırılıp faturalandırılmadığını öğrenmek için“7017 “yi tuşlayınCep telefonunuzun karar ekranında “” tuşuna basın.

Fatura İnceleme Hizmeti aracılığıyla ek seçenekler mevcuttur;

  • Sahip olabileceğiniz tüm ara ücretleri gözden geçirmelisiniz.
  • Faturalandırılmamış ve faturalandırılmış harcamaların toplamını kontrol edin.
  • Faturalarınız için nereye ödeme yapabileceğinizi öğrenin.

Vodafone Tarife aşım engellemesi nedir?

Vodafone Tarife Aşım Engelleme, istenmeyen ve fazla ödemeleri engelleyen önemli bir güvenlik önlemidir. Örneğin, tarifeli aramalarınız bitmek üzereyse, engelleme bir güvenlik önlemidir.

Vodafone mağdur olmamanız için ekstra görüşme içeren bir paket tanımlayacaktır. Bu paketin hattınıza otomatik olarak tanımlanmasını istemeyip, paket anlaşmanız sona erdiğinde bitmesini istemeniz tarife aşımlarını önlemek açısından faydalı olacaktır.

Vodafone Tarife Aşımı Güvenlik Kısıtlamalarının Ayarlanması

Her tarife belirli miktarda SMS, konuşma ve web hakkı ile birlikte gelir. Vodafone tarifesinin aşımını kısıtlamak istiyorsanız, her tarife paketi için ayrı bir güvenlik limiti ayarlamak en iyisidir. Bu iki farklı şekilde yapılabilir:

Vodafone tarife aşımını SMS ile durdurmanın en iyi yolu nedir?

1. Şok ödemelerden kaçınmak için Vodafone aşım ücretlerini kısa mesaj yoluyla durdurabilirsiniz. Kısa mesajınızı, haklarınızı özetlemeyecek şekilde uyarlamalısınız. Vodafone’un web, SMS ve arama hakları;

  • Metin web hakları tarafından korunmaktadır“INTERNET ASIM” 7000.
  • Konuşma hakları“KONUŞ ASIM” yazıp 7000‘e gönderin.
  • “SMS ASIM” yazıp 7000‘e gönderin.

2. 546’yı arayarak Vodafone adını verin ve talebinizi iletin. Ayrıca 546’yı arayarak tarife aşımınızı iptal edebilirsiniz.

Vodafone Tarife Aşımlarını iptal etmenin en iyi yolu nedir?

Vodafone tarife aşımı durdurma işlemini yazmanız bu işlemi gerçekleştirmenizi sağlayacaktır.“IPTALMetin“” ile başlamalıdır İşte izlenecek adımlar:

  • Metin web hakları“IPTAL INTERNET ASIM”“7000” tarafından korunmaktadır.
  • Tartışma hakları için “7000“e göndermek üzere “IPTALCONUSMA ASIM” yazın.
  • SMS hakları için “IPTAL SMS ASIM” yazıp“7000“e gönderin.

Fazla fatura tazminatını geri almanın en iyi yolu nedir?

Vodafone, faturanıza yansıtılmayan ancak tarifenizi aşan aşım ücretlerinin bir kısmını size geri öder. Son iki faturanızdan biri tarifenizi aştıysa geri ödeme alabilirsiniz.“Aşım Telafisi” kampanyası kapsamında 50 TL’ye kadar tarife aşımı için Vodafone telafisi alabilirsiniz. Bu iade 12 ay içinde en fazla iki kez kullanılmalıdır.

Bu kampanyadan yararlanmakiçinAşım Geri Ödeme Pazarlama Kampanyası’na erişmeniz önemlidir. Vodafone yan béni yazılımınızın ” bölümünden iade talebinde bulunabilirsiniz. Talebinizin alınmasını takip eden ilk ay içinde gönderilen paket veya kampanyalardan birini kabul etmeniz durumunda ücret iadesi alabilirsiniz. Eğer uygun değilseniz, Aşım Telafisi kampanyası sizin için geçerli olmayacaktır. Vodafone’un başka bir pazarlama kampanyasının bir parçası olarak kullanabileceğiniz ücretsiz bir web sayfası vardır.

Vodafone Aşım Ücretleri Nedir?

Vodafone Faturalı Hat kullanıyorsanız ancak aşım tarifeniz durdurulmadıysa ve aşım yaptıysanız, hattı nasıl kullandığınıza bağlı olarak belirli ücretler görürsünüz. Bu ücretleri fatura hareketinizde ya da dönem sonu faturanızda görebilirsiniz. Vodafone aşım ücretleri kullandığınız iletişim türüne göre değişiklik gösterir.

  • Mevcut tarifenizdeki dakikalarınız sona ererken, aradığınız her dakika için 61,34 Kuruş (veya biraz daha fazla) alabilirsiniz.
  • Mevcut tarifenizdeki SMS paketiniz sona ererken, SMS başına 44,09 Kuruş ücretlendirilirsiniz.
  • mevcut tarifenizdeki MMS’leriniz biterken her bir MMS için 90 Kuruş,
  • İnternet kullanımınızın sınırına ulaşırsanız, 100 Kb başına 0,57 Kuruş ödemeniz gerekir.

Vodafone Aşmayan Güvenlik Paketi nedir?

“Siz” kelimesinin “siz” anlamına geldiğini unutmamak önemlidir.Vodafone Aşımsız veya güvenlik paketi, tarife hakkınız sona erdikten sonra otomatik olarak satın alma yapmayan kullanıcılar için bir paket anlaşmasıdır. Aşımsız paket anlaşması, sizden herhangi bir ek ücret talep etmediği için beklenmedik ödeme riskini azaltır.

Vodafone Aşımsız Paket ayda sadece 7 TL’ye 1 GB web, 100 DK ve 100 SMS sunuyor. Vodafone Aşımsız Paketi SMS ile satın alınmalıdır. Yapmanız gerekenler şöyle

  • Cep telefonunuzun mesaj bölümüne“KORUMA” yazın ve“7000“e gönderin.
  • Paketiniz artık kullanıma hazır. İsterseniz web sitemizden farklı paketleri inceleyebilirsiniz. Vodafone tarifeler sınıfı.

Vodafone Aşımsız Paket Fırsatı sadece tarife hakkınız sona erdiğinde aktif olur. Aşımsız Paket, tarife hakkınız sona ermeden önce kullanılamaz.

Recommended Articles