Vodafone, faturalı müşteriler için en faydalı olması muhtemel, tamamen farklı tarifelere sahip alternatif paketler sunmaktadır. Vodafone’un kullanıma göre gruplandırılmış 20’den fazla farklı tarifesi bulunmaktadır.

Vodafone, sınırsız internet, sınırsız konuşma ve belirli yaş gruplarına yönelik paketler de dahil olmak üzere çeşitli faturalı tarifeler sunmaktadır. Vodafone’un faturalı tarifeleri, özellikle 2023 yılında en cazip paketlerdir.

  • Elverişli tarifeler
  • Redli tarifeleri
  • İnanılmaz online fiyatlar
  • Çapraz tarifeler tek alternatif değildir.

En Avantajlı Tarifelere Uygun Faturalı Vodafone Tarif eleri 2023

Vodafone uygun faturalı tarifeleri incelerseniz, hizmeti kullanmanın uygun bir yolunu sunuyorlar, yani kullanım artırma seçeneği bir sonraki aya aktarılıyor.

Vodafone tarifeleri muhtemelen en cazip tarifelerdir. UYUMLU 1GB Tarifesi en düşük fiyata sahip olan tarifedir. Tarife 12 ay boyunca, 29 TL Taahhütlü veya 149 Tl Taahhütsüz olarak kullanılabilir. Tarife 6GB internet, 750 SMS ve 750 dakika içermektedir.

UYUMLU on-line 6 en iyi tarife seçeneğidir. Tarifenin ücreti 12 ay taahhütle ayda 45 TL, taahhütsüz 30 günlük periyotta 65 TL’dir. Tarifeye 11GB internet, 1000 dakika konuşma, 250 SMS ve Facebook, Twitter, Instagram veya WhatsApp gibi seçilen herhangi bir yazılım dahildir.

En Avantajlı Vodafone Redli Tarifeleri 2023

Konut avantajlı Vodafone Pembe seçenekleri ile ekstra avantajlı sayılabilecek ve bol alternatifli tarifelerde 13 GB internet bağlantısı veren avantajlı Vodafone REDLİ 8 paketi en düşük tarife olması nedeniyle en çok rağbet gören paket olabilir. Paketin kapsamı

  • Taahhütlü veya taahhütsüz 12 ay boyunca aylık 49 TL ödeme.
  • Pakete her ay 13GB web, 1000 dakika konuşma süresi ve 250 SMS dahildir.
  • Sabit hatlara ve Vodafone’a yapılan aramalar sınırsızdır.
  • Türkiye dahil 100’den fazla ülkede kullanılabilir.
  • 10 İndirimin Keyfini Çıkarın Motels.com bir ayrıcalıktır.
  • Belirli bir pazarlama kampanyasında 12 ay boyunca geçerli 5 GB’a kadar ödül web kazanabilirsiniz.

En iyi Vodafone Redli Tarifesi’ne gelince, RED FIRST tarifesini taahhütlü 30 günde 189 TL’ye veya taahhütsüz 30 günde 219 TL’ye seçebilirsiniz. Bu tarife 45GB web alanı, 4000 dakika konuşma süresi ve 4000 kısa mesaj içerir.

En Avantajlı Vodafone Saçma Güzel On-line Tarifeleri

Vodafone Saçma Güzel On-line tarifeleri özellikle taahhüt olmaması durumunda ekstra avantajlı bir kullanım yaratıyor. Ancak bu tarifeler 26 yaş altına özel olsa da en düşük kullanımda; SAÇMA GÜZEL 6 tarifesinde otuz günde 8 GB web, 500 dakika ve 100 SMS ve sınırsız WhatsApp 32 TL’ye alınabiliyor.

En üst seviyede ise SAÇMA GÜZEL ONLINE L tarifesi ile otuz günde 59 TL kapsamında 22 GB web, sosyal, müzik, oyun, video bağlantıları ücretsiz, 1000 dakika konuşma, 100 SMS ve sınırsız WhatsApp kullanımı elde edilebiliyor.

Vodafone Çapraz Tarifeleri – En Karlı 2023

Avantajlı Vodafone çapraz paket ve BENİM PASS IM tarifesi içerisinde sunulan 2 farklı paket bulunmaktadır;

  • 99 TL satın alın ve 30 gün boyunca taahhütte bulunun
  • 30 gün için özverisiz 329 TL
  • 14GB web
  • Web verilerinizi tüketmeyecek üç uygulama arasından seçim yapmak çok kolay
  • 2.000 Dakika ve 250 SMS kazanın

RED PASS’IM tarifesi, taahhütlü olarak 30 günde 65 TL’ye veya taahhütsüz olarak 30 günde 95 TL’ye 15 GB internet, belirli yazılımları sınırsız kullanma, 1.000 dakika konuşma ve 250 SMS sunuyor.

Vodafone FreeZone nedir? Tarife paketleri

VodafoneFreeZoneOldukça popüler olan tarife, başta gençler olmak üzere birçok kişi tarafından kullanılabiliyor. İster faturalı ister kullandıkça öde olsun 26 yaş altı aboneler bu tarifeden yararlanabiliyor. Vodafone FreeZone, avantajlı paketlerin yanı sıra birçok seçenek de sunuyor. Bunlar arasında yeme-içme, eğlence, giyim ve daha fazlası yer alıyor. İndirim ve kampanyalardan yararlanmak için FreeZone sahibi olmak gerekiyor.

Vodafone FreeZone Sihirli Paketler nedir?

Vodafone FreeZone Muhteşem Paketler dört kategoriye ayrılmıştır: faturalı, kullandıkça öde, tekrarlayan ve tekrarlamayan. İndirim oranları özellikle faturalı müşteriler için caziptir. Bu paketler arasında gençlere uygun gençlik paketleri ve çok sayıda SMS, dakika ve konuşma seçeneği içeren gençlik basit paketleri bulunmaktadır.

Vodafone Freezone 2023 Tarifeleri

Vodafone FreeZone tarifeleri faturalı tarifeler ve kullandıkça öde tarifeleri olmak üzere iki kategoriye ayrılabilir. Birçok faturalı tarife arasında redli genç rekreasyon, uygun genç 4, uygun genç 6 ve uygun genç rekreasyon tarifeleri öne çıkmaktadır. Bazı faturalı tarifeler indirimli fiyatlarla sunulmaktadır. Kullandığın kadar öde tarifeleri arasında genç basit paketler 4, 6, 10 ve 30 yer almaktadır.

Vodafone Uygun Genç 7 Tarifesi

Vodafone gençlik tarifesi Paket 30 gün boyunca 25 TL olup, 7 GB internet, her yöne 750 dakika ve her yöne 500 SMS içermektedir. WhatsApp da pakete dahildir. Birçok kişi, bir yıl boyunca tarifede kalmayı taahhüt ederse aylık ücreti karşılayabilir. Fiyata 7 GB dahildir, ancak 3 GB’ı sosyal medya için de kullanabilirsiniz. Ek 2 GB’ınız olacaktır.

Vodafone Redli Genç Rekreasyon Tarifesi

İlk 3 ay On-line Vodafone’a özel her otuz gün için 50 TL indirimredligenç rekreasyon tarifesi İlk ay 20 GB hediye web sunuyor. Sınırsız WhatsApp ve her yöne 250 SMS’in yanı sıra her yöne 1000 dakika konuşma süresi içeren tarife 24GB web hakkına sahiptir. 12GB yasaldır. Tarife sabit hatlara ve Vodafone müşterilerine sınırsız arama içerir.

Vodafone 15 Tarifesi için uygundur

Vodafone’un genç 15 tarifesi 42 TL karşılığında ilk ay 20 GB hediye internet sunuyor. Paket, abonelerin her 12 ayda bir 2GB ek ödül internet kazanmasını sağlıyor. Pakete 15GB internet, 500 SMS ve 750 yönlendirme dahildir. Bu tarifeler özellikle faturalı müşteriler için tasarlanmıştır.

Vodafone Uygun Genç 11 Tarifesi

Vodafone’un uygun genç 11 tarifesi, adını sunduğu 11 GB internet hakkından alıyor. Bu paket ile WhatsApp konuşma ve yazışmaları sınırsızdır. Ayrıca 250 SMS, 750 dakika ve her yöne 250 SMS içerir. Tarifeyi 12 aylık bir taahhütle kullanırsanız, indirimli ücret muhtemelen mevcut olacaktır.

Vodafone FreeAone Kullandıkça Öde Paketleri

VodafoneFreeZonepay-as-you-gopaketleriarasında gençlere yönelik basit paketler öne çıkıyor. Bu paketler 26 yaşından küçükler için mevcuttur. Hepsi sınırsız WhatsApp kullanımı içeriyor. Paketler web hakları ve fiyat açısından farklılık gösterir. Genç muazzam basit 30 paketini satın almak isteyen aboneler için ilk ay genellikle ücretsizdir.

Vodafone Genç Basit Paket fırsatı 6

Vodafone’un genç basit paketi 30 TL’dir ve 6 ay boyunca 750 SMS ve 250 dakika içerir. Paketin kullanım süresi 28 gündür. Paket bitiminde otomatik olarak yenilenmez. Vergiler paketin değerine dahil değildir. Whatsapp’ta sınırsız görüntülü görüşme ve telefon görüşmesi vardır. Pakete 3 GB artı 3 GB yasal kullanım dahildir.

Vodafone Genç Basit Paket teklifi 8

Ne kadar genç olursanız o kadar iyi.basit paket Piyasada 30 TL’ye bulabilirsiniz. 8 ay. Bu paket, 5 GB’ı normal kullanım ve 3 GB’ı özel amaçlar için kullanılabilen toplam 8 GB ile birlikte gelir. Sadece 26 yaşından küçük abonelere sunulan bu paketin geçerlilik süresi 28 gündür.

Vodafone Genç Basit Paket fırsatı 10

Vodafone Genç Basit paketi 26 yaşından küçükler için 10 ayda 35 TL’ye sunuluyor. Bu pakete 250 SMS ve her yöne 750 dakikaya kadar konuşma dahildir. Bu paket 5GB internet hakkı ve diğer amaçlar için ekstra 5GB hakkı içerir. Instagram, Youtube Fb Twitter Spotify. Paket operatörün web sitesinde mevcuttur.

Vodafone Genç Basit Paket fırsatı 13

Vodafone genç basit paket 13 Aboneleri 30 gün boyunca 10GB web, 750 SMS ve 750 dakika hakkına sahiptir. Aboneler ayrıca Instagram, Youtube ve Fb için ek 3GB web alacaklardır. Ayrıca pakete tüm sesli aramalar ve görüntülü aramalar için sınırsız WhatsApp Kullanımı dahildir.

Vodafone FreeZone Tarifesi: Avantajlar

Vodafone FreeZone tarifesi, FreeZone Gaming, FreeZone Stüdyo ve model alternatifleri de dahil olmak üzere birçok avantaj sunuyor. Aboneler ayrıca konut web kampanyası, üyelik kampanyası ve gelecek kariyer kontrolü gibi diğer avantajlardan da yararlanabilirler. Bunlar hakkında daha fazla bilgiyi operatörün web sitesinde bulabilirsiniz.

Vodafone’a nasıl geçebilirim?

Vodafone tarifesine geçiş için en yakın Vodafone bayisi, Vodafone Yanımda yazılımı, web sitesi, müşteri hizmetleri gibi kanallar kullanılabilir. Öncelikle FreeZone web sitesi üzerinden abone olunacak tarife seçilmelidir. Daha sonra hat işlem, kimlik bilgileri ve kullanım bilgilerini yazarak tarifenizi değiştirebilirsiniz. Hat işlemleri bölümünde iki seçeneğiniz var: hattımı Vodafone’a taşıyın veya yeni hat alın.

Vodafone FreeZone Ücretsiz Web

Vodafone FreeZone iki GB web teklifi, 30 TL’ye yükseltenler veya 29 TL ve üzeri paket satın alanlar arasında popüler bir tekliftir. İki GB ücretsiz internet sadece 26 yaşın altındaki belirli kullandıkça öde aboneleri için geçerlidir. Vodafone’un ücretsiz web’i hem ev telefonu görüşmeleri hem de web için geçerli. Bir dönem içinde kullanılmayan web hakkı bir sonraki döneme devretmez.

Vodafone Freezone Şampiyonlar Ligi (FZC) nedir?

Sponsorluk sözleşmesi kapsamında düzenlenen Vodafone FreeAne Şampiyonlar Ligi’nde tek sezonda on grup mücadele etmektedir. Ligde küme düşme 2019 yılı için kaldırılmış ve 12 aylık bir dönem içerisinde yaz sezonu ve kış dönemi olmak üzere iki ayrı sezona bölünmüştür. 2023 kış sezonunda 1907 Fenerbahçe birinci, Darkish Passage ikinci ve Supermassive üçüncü sırada yer almıştır.

Recommended Articles