TurkcellSuperboxTaşınabilirev interneti, internet kullanımını kolaylaştıran cihazlardan biridir. Superbox, dahili sim hattı ile yüksek hızlı internet bağlantısı sunuyor. Superbox, Turkcell’in 4.5G Baz İstasyonu’na bağlanarak kesintisiz bir alternatif sunuyor.

Superbox her yerde kullanılabilen bir cihazdır. Çeşitli modemlere göre web işlevselliğine sahiptir. Evinizde fiber ağınız olmasa bile fiber optik kullanmanız mümkün. Turkcell superbox. Herkes evdeki internetini yazlığa, arabaya veya yola götürebilir.

Turkcell Superbox değeri 2023 nedir?

Turkcell Superbox değeri Superbox modemler de tarifeye ve Superbox’a göre farklılık gösterebilir. Turkcell Superbox, müşterilerine modem ücreti almadan yüksek hız deneyimi sunar. Satın aldığınızda indirim alabileceğiniz Özel Abonelikli Superbox Değeri en düşük fiyatla tanıtıldı. 159. 9 TTL Yıl 2023 .

  • Ancak Turkcell superbox fiyatı Paketin fiyatı ne almak istediğinize göre değişir.
  • Paket değeri belirlenirken web özelliği göz önünde bulundurulur.
  • Genel olarak, para için en iyi paket sınırsız pakettir.
  • Bu paketler 24 ay taahhüt gerektirir ve ödemeler aylık olarak yapılır.
  • Superbox’ın satın alma süreci modemlere göre daha hızlı ve mantıklıdır.

Turkcell Superbox Tarifesi 2023

Turkcell Superbox Vodafone tarife paketleri Modemlerin kullanımı değişkenlik göstermektedir. Superbox modemler SIM Kart ile birlikte kullanıldığında en fazla on adreste kullanılabilir. Superbox modemler başlangıçta 4.5G destekleyen en fazla iki adreste kullanılabilmektedir. Superbox, ikiden fazla adreste kullanılmak istenirse adres başına aylık 10 TL ücretle sunuluyor.

Superbox Paket tarifeleri taahhüt verildiğinde pazarlama kampanyası ile başlar. 24 ay sonunda herhangi bir işlem yapılmazsa paket otomatik olarak taahhütsüz tarifeye geçer. Superbox Resmi tedarikçi, paket tarifelerini Superbox 200GB, Superbox 150GB ve Superbox 4.5G olarak tanıttı. Bunlar 10 Mbps, 20 Mbps veya 150GB olarak mevcuttur. Kablosuz 4.5G fiber hız 10 Mbps veya 20 Mbps için Turkcell superbox tarifeleri aşağıda gösterilmiştir.

  • 50 GB Superbox web 159 ₺
  • 100 GB Superbox web 219 ₺
  • 200 GB Superbox web 269 ₺
  • 500 GB Superbox web 399,9 ₺

Superbox Kampanya Paketleri

Turkcell Superbox kampanya pazarlama paketleri 24 ay taahhüt gerektiren abonelikler için geçerli olan kampanyaları içerir. Taahhüdü devam eden müşteriler indirimden yararlanabilecektir. 2023 Superbox Kampanya Paketleri Superbox Alternatif Web Pazarlama Kampanyası ve Superbox Web Pazarlama Kampanyası 4.5G’dir.

Superbox Web Pazarlama kampanyası 399,9 TL Aylık ödemeler mevcuttur. Kota 500 GB 24 ay taahhütSuperboxAlternatif Web Pazarlama Kampanyası 159,9 TL’ye satın alınabilir. 150 GB kota ile 24 ay taahhüt verilmesi gerekmektedir. Turkcell Superbox içerisinde yer alan Superbox limitsiz 20 Mbps web pazarlama kampanyası incelendiğinde, paket içerisinde modem veya kurulum için herhangi bir ücret alınmamaktadır.

  • Aylık 20 Mbps’ye kadar hız içeren paketin fiyatı 299,90 TL ‘dir.
  • Kampanyanın herhangi bir altyapı veya kablo gereksinimi yoktur ve onarım kotası sınırsızdır.
  • Aynı dönem içerisinde kampanya yirmi dört ay boyunca devam edecektir.
  • Daha fazla hakka sahip olmak isterseniz “Web Hakları” seçeneğini seçebilirsiniz. 500 GB Web pazarlama kampanyası için aylık 399,90 Tl.
  • Turkcell’in belirli tarihlerde ilk 2 veya 3 ay ücretsiz Superbox Web Hizmeti sunduğunuunutmayın.

Turkcell Superbox İletişim

Turkcell Superbox ve Turkcell’in tedarik ettiği diğer tüm firmalara yardım sağlayabilir. müşteri destek hattı Turkcell mağazaları ve 0532 53253255320000. Turkcell Superonline müşteri Hizmetleri 0850 222 0.222’den yardım alabilirsiniz

Tedarikçinin web sitesinde yeni bir abonelik için form doldurmak da bir seçenektir. Superonline tarafından bırakılan türlere Superonline cevap verir. İletişime geçmek isteyenlerle Superonline iletişime geçecektir. Turkcell Superbox online Formun tamamını adınız, soyadınız ve telefon numaranız ile doldurun.

  • Turkcell Mağazaları
  • Turkcell online iletişim
  • Superbox 0850 396 19 23 müşteri desteği

Superbox Yardımcı Programı Gerekli Belgeler

Superonline Superbox kullanabileceğiniz bir hizmettir. Turkcell, modemin teslim edileceği bölgede ikamet edildiğine dair belge isteyebilir. Turkcell bu kapsamda başvuru sahibi hakkında bazı bilgiler isteyebilir. Kurum sizden şu belgeleri isteyecektir: doldurulmuş başvuru, imzalı taahhütname ve nüfus cüzdanı fotokopisi.

Ayrıca altyapı sorgulaması yapılabilmesi için ikamet ettiğiniz yerin de bilinmesi gerekebilir. Başvuru sonrasında Superbox için gerekli tüm belgeler tamamlanmış olur. Ücretsiz hizmet bölümü.

  • Kimlik ve soyadı
  • İletişim miktarı
  • Güvenlik Miktarı

Superbox alıcı danışmanı, bilgilerinizi girdikten sonra miktara geri döner. Tüketicinin ismi alınır ve kullanıma uygun olup olmadığı incelenir.

Superbox Kurulum Ödemesi Nedir?

Servis sağlayıcı Superbox’ı aboneye kurar. Makine tedarikçi tarafından eksiksiz ve test edilmiş olarak müşteriye teslim edilir. Turkcell Superbox kurulum ücreti Aboneler taahhütnameyi ihlal etmedikleri sürece ücretlendirilmeyecektir. Taahhütnamedeki koşulları ihlal eden abonelerden ücret alınır. 200 TL KDV ile“SuperboxKurulumÖdemesi”.

Superbox Cayma Bedeli Hesaplama

Müşteriler her türlü zarardan sorumlu olabilirTurkcellSuperbox’lar belirli paketlere tahsis edilmiştir Herhangi bir sözleşmeyi ihlal ederseniz veya web hizmetinizi kendi isteğinizle iptal etmek isterseniz, cayma için bir ödeme yapılması gerekir. Cayma bedelinin hesaplanması için sağlayıcı ayrıcalıkları bir kez daha ücretlendirecektir. Aboneden, tahsis edilen aralığın kullanım miktarına bağlı olarak toplu bir ücret alınacaktır.

Kuruma verilen Turkcell superbox makinesinin hasar görmesi durumunda ek ücrete tabidir. 1000 TL 24 aylık pazarlama kampanyasının altı ay kullanıldıktan sonra iptal edilmesi durumunda, altı ay boyunca yapılan tüm indirimler son faturada peşin olarak tahsil edilir. Eğer 24 aylık kampanyayı 6 aydan sonra iptal ederseniz, önceki altı ayın indirimleri peşin olarak tahsil edilir ve son faturaya yansıtılır. Superbox modem ödemesini ve kurulumu iptal ettiğiniz için 200 TL kurulum ücreti cayma bedeline dahil edilecektir.

Superbox faturalarımı nasıl ödeyebilirim?

Superbox faturasını herhangi bir Turkcell fiyat kanalı üzerinden ödeyebilirsiniz. Superbox faturası Turkcell Mağazaları ve Turkcell Superonline Abone Tesisleri ve Alıcı Hizmet Hattı ödeme kabul etmektedir. Alternatif olarak anlaşmalı bankalar tarafından oluşturulan fonlara talimat verilebilir veya tek seferlik ödeme için kullanılabilir.

Aracı kurumlar üzerinden fonlama için fatura başına 1 TL işlem ücreti alınır. Turkcell Mağazaları veya Superonline Abone Tesisleri’nde yapılan banka kartı borç ödemeleri için aracı kurum tarafından 2TL ücret alınır. Size yardımcı olması için aşağıdaki stratejileri kullanın. Turkcell superbox fatura ödeme;

  • Bankalar ve anlaşmalı kurumlar
  • Tüm departman sayaçları
  • Bilgisayarlı maliyetlendirme şeması
  • ATM ve telefon ile
  • Turkcell mağazaları web sitesi

Recommended Articles