Türk Telekom Taşınır Ev Web, 4.5G kalitesinde hizmet veren ve hücresel Wi-Fi özelliğine sahip modemler ile interneti evinize getiren bir web servisidir. 2023 yılı için Türk Telekom Hücresel Wi-Fi ile wi-fi ev web hizmeti alacak, dizi ve filmlerinizi yüksek hızlarda ve donmadan izleyebileceksiniz. Ayrıca Türk Telekom Hareketli Ev Web ile tanışmak istediğinizde size tamamen farklı 2 paket seçeneği sunulabilir.

Bu ev web paketleri modemli ya da modemsiz olarak geliyor. Eğer evinizde modeminiz varsa modemsiz paketleri tercih edebilirsiniz. Eğer yoksa, daha fazla ödeme yapmak zorunda kalmadan modemli paketi tercih edebilirsiniz. Türk Telekom Taşınabilir Ev Web hakkında daha fazla bilgi için yazımızı okumaya devam edebilir, size en uygun paket seçeneklerini inceleyebilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Wi-Fi Kampanyaları 2023

Türk Telekom Cepten Wi-Fi Ev Web Paketleri, 4.5G hızında hizmet verirken sınırsız erişim için 2 farklı Cepten Wi-Fi Ev Web seçeneği sunuyor. Tarife paketleri şebekenizde hizmet almadan önce kullanılabilir. 19₺ 154₺ ‘ye kadar çık Türk Telekom Moving Wi-Fi 2023 Pazarlama kampanya başlıkları ve detayları aşağıda yer almaktadır: Türk Telekom Moving Wi-Fi 2023 Pazarlama kampanya başlıkları ve detayları aşağıda yer almaktadır:

Türk Telekom Evimde Cepte Wi-Fi Tarife Paketleri 2023

Taahhütlü ve Taahhütsüz 24 aylık paketlerde mevcuttur. Türk Telekom Evimde Mobil Wi-Fi Tarife Paketi, Türk Telekom tarafından sunulan faturalı bir tarife paketidir. Evimde Cepte Wi-Fi bağlantısı için işlemler Türk Telekom Mağazaları’ndan yapılır ve bu tarife için web kısıtlaması bittiğinde ekstra bilgi paketleri satın alınabilir. Türk Telekom Evimde Cepte Wi-Fi Tarife Paketi 2023 değerinin detaylarına göz atalım:

Cepten Wi-Fi Paket Başlığı Hücre Wi Fi Bilgi Verileri Hücre Wi Fi Bağlantı Hücre Wi Fi Adanmış Hücre Wi Fi Adanmışlık Yok
Evimde bulunan on şey 10GB Web 4.5G 19.yirmi dört ay için 00₺/Ay 29,00₺ / Ay
Evimdeki Yirminci 20GB Web 4.5G 24 Ay
29,00₺ / Ay
39,00₺ / Ay
Evimde 50 tane var 50GB Web 4.5G 24 Ay
64,00₺ / Ay
84,00₺ / Ay
Evimde 100 tane var 100GB Web 4.5G 24 Ay
135,00₺ / Ay
165,00₺ / Ay
Evimde 10 modem var 10GB Web 4.5G 24 Ay
46,00₺ / Ay
49.00₺ / Ay
Evimdeki modem 20 yaşında 20GB Web 4.5G 24 Ay
60,00₺ / Ay
63,00₺ / Ay
Modem ile evde 50 dakikanın keyfini çıkarın 50GB Web 4.5G 24 Ay
99,00₺ / Ay
102,00₺ / Ay
Modeminizden 100 alabilirsiniz 100GB Web 4.5G 24 Ay 154,00₺ / Ay 167,00₺ / Ay
Türk Telekom Evimde Mobil Wi-Fi Tarife Paketleri

Türk Telekom Kullandıkça Öde Cepten Wi-Fi Tarife Paketleri 2023

Türk Telekom Kullandıkça Öde Taşınabilir Wi-Fi Tarifesi 180 güne kadar kullanım ve 50GB internet kısıtlaması ile sadece bir kısa mesaj ile satın alınabilir. Süresi dolan tarife paketi sözleşmeniz üzerinden yeniden satın alacağınız Türk Telekom Kullandıkça Öde Taşınabilir Wi-Fi Tarifesi 2023 Paketleri aşağıdaki gibidir:

Cepten Wi-Fi Paket Başlığı Hücre Wi Fi Paket Dönemi Hücre Wi Fi Paket İçeriği Hücre Wi Fi Paket Ödeme Hücre Wi Fi Paketinizi havaalanından teslim alabilirsiniz.
Hücre 20 30 Gün 20GB 59₺ / Ay “MOBIL 20GB” yazıp“5555 “e gönderin.
Mobil 30 90-Gün-Yaş 30GB 79₺ / Ay Metin“MOBIL 30GB“5555“.
Hücre 50 180 Gün 50GB 109₺ / Ay “MOBIL 50GB” yazıp“5555 “e de gönderebilirsiniz.
Türk Telekom Kullandıkça Öde Mobil Wi-Fi Tarife Paketleri

Türk Telekom Hareketli Web Başvurusu Nasıl Yapılır?

Türk Telekom Hareketli Web, 4.5G hızında ve kablosuz olarak internet bağlantısı sunan tarife paketlerine sahip bir hizmettir. Tamamen farklı hız seçenekleri ve tamamen farklı taahhüt süreleri olan Türk Telekom Hareketli Web Paketlerine 3 farklı şekilde başvurabilir ve 48 saat içinde hizmet almaya başlayabilirsiniz. Hizmet süreciniz için ihtiyacınız olacak cihaz stratejileri bunlardır.

  • İsterseniz Türk Telekom İletişim Tesislerine giderek onaylı bir özel kişi ile hizmetinizi sunabilirsiniz,
  • Dilerseniz Türk Telekom Alıcı Danışmanı ile cep telefonundan iletişime geçebilirsiniz,
  • Ayrıca Türk Telekom Resmi İnternet Sitesi üzerinden On-line Hizmet Tipini doldurarak hizmet sürecinizi tamamlayabilirsiniz.

Gerekli Belgeler

  • T.C. Kimlik Kartı veya Nüfus Cüzdanı
  • Türk Telekom Taşınır Web için başvuru sahibinin kimliği dahilindeki herhangi bir sabit fatura
  • Hukuk uzmanının şirket fonksiyonlarına katkısı

Türk Telekom Cepten Web Kota Sorgulama Nasıl Yapılır?

Türk Telekom Cepten Wi-Fi Tarifelerinden birini kullanan müşterilerin kullanabileceği bu kota sorgulama tipi ile kotanızı aşmanızı engelleyebilir ve fazla ödemelerin size yansıtılmasını önleyebilirsiniz. Türk Telekom müşterileri için web kota işleminin ücretsiz olduğu servisten alacağınız hizmet aşağıdaki gibidir:

Cep Wi Fi Paket Başlığı Hücre Wi Fi Kota Sorgulama Hücre Wi Fi Paket İptali
Hücre 20 Aşağıdaki butona tıklayarak birisine mesaj gönderin.“KALAN 20GB MOBİL”“”5555“. Aşağıdaki butona tıklayarak birisine mesaj gönderin.“IPTAL Mobil 20GB“”5555“.
Cep 30 Aşağıdaki butona tıklayarak birisine mesaj gönderin.“KALAN MOBİL” 30GB“”5555“. Aşağıdaki butona tıklayarak birisine mesaj gönderin.“IPTAL Mobil 20GB“”5555“.
Cep 50 Aşağıdaki butona tıklayarak birisine mesaj gönderin.“KALAN 50GB MOBİL“”5555“. Aşağıdaki butona tıklayarak birisine mesaj gönderin.“IPTAL Mobil 20GB“5555“.
Türk Telekom Web Kota Sorgulama ve Paket İptali

Türk Telekom Cep Altyapısı Sorgulama Nasıl Yapılır?

Türk Telekom Cep Wi-Fi hizmetinden faydalanmak istiyorsanız yapmanız gereken ilk şey bulunduğunuz yerde Türk Telekom altyapısı olup olmadığını sorgulamaktır. Türk Telekom Cep Wi-Fi Tarifelerini satın alsanız bile altyapı yoksa web hizmeti alamazsınız. Dilerseniz Türk Telekom Taşınabilir Wi-Fi için altyapı sorgulaması yapabilirsiniz,

  • Türk Telekom Koruma Haritası Web Sitesine girerek üst panelde yer alan menüden “WebAltyapısı” seçeneğini seçerek listeyi görüntüleyebilirsiniz.
  • Lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.“İl İlçe Mahalle Yol Cadde, Dış ve İç Kapı NumarasıSizden istenen bilgiler ekranınızın sol tarafında “Tamamlandı” olarak görünecektir.
  • Bilgilerinizi girdikten sonra “Enter” butonuna basınız.Altyapı Sorgulama” Butonuna basınız ve bekleyiniz
  • Resimde gördüğünüz gibi Türk Telekom ikonu karşınıza çıkıyorsa bulunduğunuz yerde Türk Telekom Altyapısının mevcut olduğunu gösterir.

Türk Telekom Hareketli Web Cayma Bedeli Ne Kadar?

Türk Telekom Mobil Web Paketleri genellikle aşırı bir sadakat aralığına sahip değildir ancak işler beklediğiniz gibi gitmeyebilir ve muhtemelen Cep Wi-Fi hizmetinizi iptal etmek isteyebilirsiniz. Türk Telekom Mobil Web sağlayıcılarında normal bir Cayma Ödemesi diye bir şey olmamakla birlikte, kalan taahhüt aralığına ve sahip olduğunuz tarife paketi anlaşmasına bağlıdır. Türk Telekom Mobil Web Cayma Bedelinizi“444 1 444” numaralı telefonu arayarak ya da Türk Telekom Mağazaları’nı ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom Mobil Wi-Fi Ödemeleri Nasıl Yapılır?

Türk Telekom Mobil Wi-Fi hizmeti için her ay ortak fatura ödemesi yapmanız gerekmektedir. Ödemenizin gecikmesi durumunda hizmetinizde kesintiler yaşayabilirsiniz. Ayrıca ödeme yapmanız gerekebilir. 31₺ kapatma-açma ücreti ödemeniz gerekebilir. Paranızı yatırmak için aşağıdaki seçenekleri kullanarak bu sıkıntılardan kaçınabilirsiniz:

  • Faturanızı finans kuruluşunun mobil uygulamasını kullanarak ödeyebilirsiniz.“Fatura Ücreti” sekmesi,
  • Dilerseniz Türk Telekom Resmi Web Sitesini kullanmalısınız,
  • Türk Telekom Mağazalarına da gidebilirsiniz,
  • Otomatik ödeme talimatı vermek için banka veya kredi kartlarınızı da kullanabilirsiniz.

Türk Telekom Cep Wi-Fi Arayüz Şifresi Nedir?

Türk Telekom Cep Wi-Fi müşterisi iseniz modem kurulumlarınız Türk Telekom Hizmet Grupları tarafından ücretsiz olarak gerçekleştirilir. Wi-Fi hücreselinizin kurulumu sırasında size bir şifre atanır. Arayüz şifresini değiştirerek web sitenizin güvenli olmasını sağlayabilirsiniz.

Arayüz şifresi otomatik olarak atanır:“turktelekom“. Arayüz şifrenizi hem Türk Telekom Alıcı Hizmetlerini arayarak hem de Türk Telekom Arayüzünü kullanarak değiştirebilirsiniz.

Türk Telekom Cep Wi-Fi Ekstra Web Paketi Nasıl Alınır?

Türk Telekom Cepte Wi-Fi Tarife Paketi dahilinde kullanmanız gereken web biterse Cepte Wi-Fi Ekstra Paketleri’ni kullanarak 10GB Ekstra Web satın almalısınız.

Aynı zaman dilimi içerisinde birden fazla satın alma işlemi de yapabilirsiniz. Ekstra Web Paketleri’nin sadece 10GB Paket Fırsatı üzerinden satın alınabileceğini lütfen unutmayın. Ekstra Web Paketi nasıl satın alınır?

  • Cep telefonunuzdanMOBILEKYazarak“5555‘e mesaj atabilirsiniz.
  • Cep telefonunuza gelen bilgilendirme mesajının ardından ek web paketinizi hemen kullanabilirsiniz.

Türk Telekom Cep Wi-Fi’nin pil kapasitesi nedir?

Türk Telekom Cep Wi-Fi içindeki batarya ile 8 saate kadar çalışır. Modeminizin pili azaldığında şarj edebilirsiniz. Şarj cihazı modem ile birlikte gelir. Bataryanızın zamanla bozulması durumunda Türk Telekom Mağazalarına giderek yeni bir modem satın alabilirsiniz.

Türk Telekom Cep Wi-Fi Nasıl Dondurulur?

Türk Telekom Cep Wi-Fi aboneliğinizi dondurmak isterseniz 1 12 ay içerisinde 90 gün süreyle ve 31₺ kapama-açma ücreti ödeyerek aboneliğinizi dondurabilirsiniz. 90 gün dondurulan Türk Telekom Cep Wi-Fi aboneliğinizin 90 gün sonunda rutin olarak açılacağını ve faturalandırılacağını unutmayın. Türk Telekom Mobil Wi-Fi dondurma işlemi:

  • Dilerseniz Türk Telekom Alıcı Hizmetleri’ni arayabilirsiniz
  • Ya da bir Türk Telekom İletişim Merkezi’ne gidebilirsiniz.

Tahsis edilen paket anlaşmasını kullandığınızda, hizmetinizi dondurmak için harcadığınız süre genellikle tahsis aralığından düşülmez. Eğer 24 aylık sözleşme gerektiren bir hizmetiniz varsa, bu süreye üç ay ekleyerek 27 ay olarak değerlendirebilirsiniz.

Türk Telekom Cep Wi-Fi Işığı Altta Yanmıyor

Türk Telekom Hücresel Wi-Fi’den web hizmeti alabilmeniz için modeminizin doğru çalışması gerekmektedir. Her zaman yanmayan hücresel Wi-Fi ışıkları, web hizmeti alamayacağınız ve işinizin kesintiye uğrayacağı anlamına gelir. Hücresel Wi Fi ışığınız yanmıyorsa, sorunu çözmek için aşağıdaki seçenekleri deneyebilirsiniz:

  • Hücresel Wi Fi modemler pil gücüyle çalışır. Modeminizin pili biterse ışık çalışmayacaktır. Modeminizle birlikte verilen şarj cihazını kullanarak Cell-Wi-Fi pilinizi şarj edin.
  • Sorun Hücresel Wi-Fi’de ise ışıkların yanmaması mümkündür. Sorunu gidermek için SIM Kartın cihazınıza doğru takılıp takılmadığını test edin.
  • Türk Telekom Cepte Wi-Fi Tarife Paketinizdeki kullanım haklarınız sona erdiğinde ışıklar devreye girmeyebilir. Tarife paketi sözleşmenizi kontrol ederek kullanım sınırı olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Kotanızın dolması durumunda web üzerindeki diğer seçenekleri kullanın.

Sorunu hala çözemediyseniz Türk Telekom Alıcı Hizmetlerini arayarak sorunun çözümü için yardım isteyebilirsiniz.

Türk Telekom Taşınabilir Wi-Fi Açılmıyor

Türk Telekom Taşınabilir Wi-Fi’nin etkinleşmemesinin 2 nedeni vardır. Modemdeki pil bitmiş olabilir. Modeminizi modemin şarj cihazı ile şarj etmeyi deneyin. Eğer sorun bataryadan kaynaklanmıyorsa teknik bir sorun olduğunu varsayabiliriz. Türk Telekom teknik arızalarında cihazınızın garanti kapsamı dışında kalmaması için modeminizi kendinizin açmaya veya tamir etmeye çalışmamanız çok önemlidir. Teknik yardım için Türk Telekom İsim Merkezi’ni aramanızı tavsiye ederiz.

Recommended Articles