Konuşmayı seven müşterileri için birçok alternatif sunan Türk Telekom, şimdi de 2000 dakika hediye ediyor. Bedava konuşma paketleri ve Türk Telekom dakika pazarlama kampanyası ile hediyeleri kaçırmayın! Konuşmaya devam edin. Hediyeli 150 Paketi’ne geçiş yapan Türk Telekom faturalı hat müşterileri, saat 10:00 ile 15:00 arasında kullanabilecekleri 2000 dakikayı anında kazanıyor. Saat 15:00’ten sonra Bu ayrıcalıktan yararlanmak istiyorsanız,

  • Cep telefonunuzun mesaj bölümüne“2000” yazarak girin ve“5555“e gönderin.
  • Bilgilendirmenin ardından paketinizi değiştirerek 2000 dakika bonusunuzu kullanmaya başlayabilirsiniz.

Türk Telekom Bedava Dakika Hilesi Nasıl Yapılır?

Türk Telekom hattını kullanarak bedava dakika kazanmak çok basit. Bedava dakikalar SMS yoluyla ve diğer işlemlerle kazanılabilir. Türk Telekom’un tamamen farklı ücretsiz dakika stratejilerini Dakika hilesi Web sitemize giderek görebilirsiniz.

Türk Telekom Bedava Dakika Faturalı Pazarlama Kampanyası

türk Telekom, 2023 yılında faturalı aboneleri için bedava dakika kampanyası başlatmıştır. Numarasını Türk Telekom’a taşıyan ve “Her Yöne Konuşmak Lazım” paketlerinden birini seçen müşteriler paketleri ile birlikte Her Yöne 500 dakika ücretsiz konuşma kazanıyor. Faturalıdan faturasıza geçmeniz durumunda katılım ücreti alınmaz.

Numara taşıma işlemi için 444 1 444 numaralı Türk Telekom İletişim Merkezi’ni arayabilir veya size en yakın Türk Telekom İletişim Merkezi’ni ziyaret edebilirsiniz. Faturalı Hatlara bedava dakika kampanyalarını görmek için aşağıdaki butona tıklayarak tüm kampanyalarımızı görüntüleyebilirsiniz . Türk Telekom Çevrimiçi dersler mevcuttur.

Türk Telekom Kullandıkça Öde Bedava Dakika Kampanyaları

Türk Telekom’un faturasız hatlar için birçok bedava dakika kampanyası bulunmaktadır. Bu kampanyalardan en bilineni Yükle Kazan pazarlama kampanyasıdır.

  • Ayrıca 30 TL Yüklü olarak kullanabileceğiniz, gece 21.00 sabah 9:00 saatleri arasında kullanılması gereken bedava konuşma paketi alacaksınız.
  • GECE Türleri Telefonunuzdaki mesajlar bölümüne büyük harflerle yazın ve gönderin. 4545.

Türk Telekom Bedava Dakika 2023

Türk Telekom’dan 2023 yılında bedava dakika kazanmak için yapılacak sms adedi üzerinden yapılacak işlemlerden bedava dakika kazanın. Türk Telekom’dan 2023 yılında kazanılacak bedava dakikalar aşağıdaki şekilde belirlenmiştir;

  • Türk Telekom’dan ücretsiz 50 ve 100 dakika
  • Türk Telekom woops müşterileri 7 gün boyunca 2000 dakika kazanacak.

Ücretsiz 2000 dakika kazanmak için tek yapmanız gereken 4545 ‘e bir kısa mesaj göndermek: WOOPS Cep telefonunuzdan SMS mesajı gönderirken büyük harfler kullanın.

Türk Telekom Ödül Dakikaları 2023 Stratejileri

Aktif bir Türk Telekom abonesiyseniz, 2023 yılında Türk Telekom, topluluk abonelerine SMS ile ödül dakikalar sunuyor. Sadece Türk Telekom aboneleri değil, başka bir hattınız varsa ve Türk Telekom’a geçiş yaptıysanız 444 1 444 numaralı Türk Telekom müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek ödül dakikalardan yararlanabileceksiniz.

Türk Telekom Bedava Dakika Paketi

Türk Telekom, faturalı hat müşterilerine iletişimlerini kesintisiz sürdürebilmeleri için ücretsiz 50 dakika veya 100 dakika konuşma süresi hediye ediyor. Her şey şansa bağlı. Çok basit.

  • Telefonunuzdaki mesajlar bölümünü kullanarak da mesajlaşabilirsiniz.“PAKET“9090“.
  • Kazanacağınız dakikalar sadece Türk Telekom aramalarında kullanılabilir.
  • Ödülünüzü, bildirimi aldıktan sonra dakikalar içinde kullanabilirsiniz.

Türk Telekom’un Bedava Dakika Verme Amacı 2023

Türk Telekom altyapısı ile yıllardır aktif olarak kullanılan telefonunuza Türk Telekom hücresel yazılımını indirerek bedava dakikalar kazanın.

TT Online Selfy
Arayan Kimliği Plus Silme Süpürme
  • Türk Telekom on-line işlemler yazılımını telefonunuza indirdikten sonra telefon numaranız ve belirlediğiniz şifre ile cihaza giriş yapıyorsunuz.
  • Daha sonra “marketleri” ziyaret etmeniz gerekiyor. Belirli işlemleri çevrimiçi yapmak için ücretsiz dakikalarınızı kullanabilirsiniz.
  • Ayrıca Türk Telekom’un her Cuma yepyeni ödüllerle güncellenen kişisel SİLSÜPÜR Yazılımı’nı kullanarak da bedava dakika kazanabilirsiniz.
  • Bu dakikalar cihaz kullanılarak kazanılabilir ve günlük ve haftalık olarak hesaplanır.

Türk Telekom Sil Süpür Bedava Dakikalar

Türk Telekom, “Süpür Süpür” pazarlama kampanyası kapsamında müşterilerine her hafta ödül dakikalar sunuyor. Promosyon kapsamında her hafta hattınıza otomatik olarak yüklenecek 250 hediye dakikaya sahip olabilirsiniz. Ödül dakikalarınızı almak için;

  • Telefonunuzda Türk Telekom On-line İşlemler yazılımı yoksa, cihazı uygun çevrimiçi perakendeciden edinin.
  • Daha sonra Sil Süpür oyununu oynamanız gerekecektir.
  • Ödül dakikanızı kullanmak için tüm talimatlara uymanız gerekmektedir.
  • Her Cuma, etkileyici bir pazarlama kampanyasının parçası olarak yeni bir hediye verilmektedir.

Türk Telekom Sefly Bedava Dakika

Birçok hediye ile birlikte gelen Selfie Yazılımını telefonunuza kaydedip indirerek bedava dakikalardan yararlanabilirsiniz. Türk Telekom yazılımındaki bedava dakikalardan yararlanabilmek için telefonunuzda en az 30 TL nakit bulunması gerekmektedir.

Türk Telekom Ücretsiz 2000 Dakika

Türk Telekom’un hizmetinden yararlanarak bedava 2000 dakika kazanın. SABIT2000 yazıp 6368 ‘e SMS gönderin Canlı tarifeye 9 TL yüklediğiniz anda dakikalarınızı kullanabilirsiniz. Bildirim alır almaz dakikalarınızı kullanın.

Türk Telekom Ödüllü Konuş 2023 Pazarlama Kampanyası

Türk Telekom’un her yöne konuşma kampanyası özellikle kadın aboneler için tasarlanmıştır ve pazarlama kampanyasının başlamasından önceki 1 ay içinde, her yöne dakikalar muhtemelen her gün yaklaşık 13.00 – 14.00 saatleri arasında tahsis edilecektir.

  • Türk Telekom’un kadın müşterilerinin aylık 25 TL ve üzeri yükleme yapmaları gerekmektedir.
  • Yazmak önemli HERYONE DK Büyük harflerle 5555‘e gönderin.

Türk Telekom Ücretsiz 3000 Dakika

Türk Telekom, Türk Telekom Ev Telefonu alan müşterilerine hem ödül dakika hem de ödül web sunuyor. Eğer 12 aylık bir sözleşme taahhüt ederseniz, 3000 dakika yerel ve uluslararası uzak mesafe içeren bir hediye alacaksınız. Bu hediye 19:00 – 07:00 saatleri arasında kullanılmalıdır. Ayrıca, her ay sık sık dağıtılacak ve telefonunuzda otomatik olarak özetlenecek olan 4GB internet hediyesini de anında alabileceksiniz.

Türk Telekom 12 Ay 500 Dakika Onnet Pazarlama Kampanyası

Türk Telekom Ev Telefonu müşterilerine Onnet Pazarlama kampanyası kapsamında 12 ay boyunca 500 dakika hediye. Türk Telekom İletişim Merkezi’nden 12 ay taahhütle alacağınız ev telefonu ile Türk Telekom’dan şehir içi ve şehirler arası aramalar için ücretsiz dakikalar kazanacaksınız. Kampanya ücretsizdir ve paket satın alma zorunluluğu da yoktur.

Türk Telekom Köy Avantaj Tarifesi ile Ücretsiz Konuşma

Türk Telekom, İçişleri Bakanlığı tarafından “Köy” olarak belirlenen bölgelerde kullanılmak üzere Ev Telefonu hattınıza ilk ay 3000 dakika hediye ediyor. Sabah 7:00 – Akşam 7:00 saatleri arasında geçerli olan 3000 hediye dakikayı almak için size en yakın Türk Telekom İletişim Merkezi’ne gitmeniz veya Türk Telekom Alıcı Hizmetleri’ni aramanız gerekmektedir;

  • Size en yakın Türk Telekom İletişim Merkezi’ne gidin veya Türk Telekom Alo Operatörlerini arayın. Bonus dakikalarınızı ev telefonunuz açılır açılmaz kullanın.

Türk Telekom Bedava Dakika Sorgulama Nasıl Yapılır?

Ücretsiz dakikalarınızın kalan dakikalarını öğrenmek için Türk Telekom Mobil Asistan ‘ı kullanabilirsiniz Servise girin Menü de servis Asistan sınıfına geçin. Burada kredi puanı veya kalan menülerini seçerek kalan sürenizi belirleyebilirsiniz.

Türk Telekom dakika kampanyalarından kalan haklarınızı öğrenmek için 5555 ‘e SMS gönderebilirsiniz KALAN yazarak cep telefonunuzun mesaj bölümüne mesajınızı büyük harflerle yazabilirsiniz.

Türk Telekom aboneleri kazandıkları ödül dakikaları sorgulayabilir ve hesaplarında kalan dakika kullanımlarını ücretsiz olarak öğrenebilirler;

  • Kalan dakikaları öğrenmek için müşteri hizmetleri ile iletişime geçin. 444 1 500
  • Kalan kullanımlarınızı Türk Telekom’un 9333 numaralı telefonunu arayarak da sorgulayabilirsiniz.
  • Türk Telekom’un web sitesini ziyaret ederek kullanım haklarınızı öğrenebilirsiniz.
  • *123#tuşladıktan sonra data ekranından kalan cihaz kullanım haklarınızı öğrenebilirsiniz.

Recommended Articles